Το «Χαμένο Κορίτσι»

Το «Χαμένο Κορίτσι» Facebook Twitter
6
Το «Χαμένο Κορίτσι» Facebook Twitter

Το «Χαμένο Κορίτσι» είναι μικρού μήκος ταινία του Νίκου Πάστρα. Έγραψε το σενάριο και το σκηνοθέτησε και παίζουν οι Κάτια Γκουλιώνη, Κόρα Καρβούνη, Μαρία Εγγλεζάκη, Αθηνά Κουτσιανούλη, Νεφέλη Κουρή, Michelle Valley, Πρόδρομος Τσινικόρης, Στάθης Σταμουλακάτος, Δημήτρης Μπίτος, Στάθης Κοκκόρης και Γιάννης Κοκιασμένος.  Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, η Μαργαρίτα, επιστρέφει ένα βράδυ στο σπίτι της κουβαλώντας τα ψώνια, όταν βρίσκει έναν αιμόφυρτο άντρα…

Η συνέχεια της ταινίας εδώ. Υπάρχει ολόκληρη. (Προσοχή, περιέχει άγριες σκηνές).

Και το σάουντρακ που έχουν γράψει ο Νίκος Τριανταφύλλου, ο Στράτος Μπικάκης και ο Αντώνης Γεωργου υπάρχει για download εδώ, μαζί με το artwork του εξωφύλλου.

Το «Χαμένο Κορίτσι» Facebook Twitter
Το «Χαμένο Κορίτσι» Facebook Twitter
Το «Χαμένο Κορίτσι» Facebook Twitter
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Να ρωτήσω κάτι? Μήπως θα ήταν καλό να υπήρχε κάποια προειδοποίηση για τις εικόνες που έχει η ταινία? Γιατί κάποιες ήταν πολύ άγριες και προσωπικά δεν αντέχω τέτοιου είδους σκηνές. Αν το ήξερα δεν θα την έβλεπα την ταινία. Τώρα όσον αφορά το έργο, η σκηνοθεσία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα αλλά όσον αφορά την υπόθεση δεν κατάλαβα πολλά πράγματα. Θα ήθελε κάποιος να εξηγήσει ίσως?