Αν δεν έχεις διασταυρωθεί στις μέχρι τώρα ιντερνετικές περιηγήσεις σου με το youtube channel του αμερικανού κωμικού Drew Droege χάνεις μια από τις σπάνιες περιπτώσεις ευφάνταστης διαδικτυακής σάτιρας και ξεκαρδιστικού κανιβαλλισμού της indie αλλά και της mainstream pop culture.


Ο Droege σε κάθε ένα από τα clips υποδύεται την indie ηθοποιό Chloe Sevigny και με εξαιρετική αίσθηση wittyness και χιούμορ διακωμωδεί το indie lifestyle σπινθηροβόλα και καταγιστικά θυμιζοντάς μας ατμόσφαιρες από John Waters και Divine εντελώς όμως περασμένα στη δικιά μας εποχή και στη youtube αισθητική που έχει αρχίσει πια να είναι ένα από τα κυρίαρχα ρεύματα και στη προώθηση αλλά και στο κόνσεπτ αυτών που παρουσιάζονταιμέσα από αυτή τη social media πλατφόρμα.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος όλη αυτή η σάτιρα με τον χαρακτήρα της Chloe Sevigny ξεκίνησε εντελώς τυχαία καθώς κινηματογραφούσαν βιντεάκια μαζί με το συντροφό του Jim Hansen για πλάκα και τα ανέβαζαν στο youtube λογαριασμό τους.

Στην αρχή δεν είχε συμβεί τίποτα ιδιαίτερο αλλά μετά από λίγο σχετικά χρονικό διάστημα άρχισε να λειτουργεί η viral δυναμική τους και σύντομα η διαδικτυακή -κωμική περσόνα- Chloe Sevigny είχε εξαπλωθεί παντού.

Ας δούμε λοιπόν what recently came to our attention
(signature ατάκα του χαρακτήρα που υποδύεται ο Droege)
από τα βίντεο της Chloe:-)