απέτυχα

Facebook Twitter
3

 

ας παραδεχτούμε πλέον πως έχουμε ηττηθεί πανηγυρικά. μόνο έτσι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε κάποτε θριαμβευτικά.

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
η επιτυχια και η αποτυχια εχουν διαφορετιικα μετρα και σταθμα για τον καθε ενα. ναι, μπορει σαν πολιτες αυτης της χωρας να αποτυχαμε αλλα τον προσωικο του απολογισμο ειναι προτιμοτερο να τον κανει ο καθε ενας μονο του. επιτυχια για μενα ειναι για παραδειγμα, να δινω και να μπορω να δεχομαι αγαπη και φευγοντας απο τον ματαιο τουτο κοσμο να με θυμαται εστω ενας ανθρωπος λεγοντας "ηταν καλος ανθρωπος". "θεωριες" θα μου πεις. ισως οχι αδικα, αλλα αυτες θεωρω οτι θα φωτισουν τον μαυρο κοσμο μας και ισως τον κανουν και λιγο καλυτερο.
Είναι αυτός ο ήχος της αποτυχίας; Δεν ακούγεται έτσι στ’ αυτιά μου κάθε μέρα αλλά τώρα έγειρα πίσω και βύθισα τα μάτια μου στη νοσταλγία ελπίζοντας ότι κάποτε θ’ ακούσω και τον ήχο της νίκης.