Αγγέλικα Καραλή (Break a Stone)

Αγγέλικα Καραλή (Break a Stone) Facebook Twitter
0

 

Η Αγγέλικα Καραλή πάντα ήξερε ότι αυτό που της άρεσε ήταν να δημιουργεί. Παρόλα αυτά οι σπουδές της ήταν πάνω στις οικονομικές επιστήμες και ακλούθησε μια επταετία κατά την οποία εργάστηκε στον τομέα αυτό.

Καθώς περνούσε ο καιρός γινόταν όλο και πιο ξεκάθαρη μέσα της η ανάγκη να κάνει την επαγγελματική στροφή και να αλλάξει τη ζωή της, κυνηγώντας περισσότερο τα όνειρά της. Σε εκείνο το σημείο, προέκυψε και η επαγγελματική ενασχόληση της με το κόσμημα.

Είναι εκπληκτικό τι μπορεί κανείς να δημιουργήσει με το μέταλλο και για πόσα χρόνια αυτό μπορεί να διατηρηθεί και να συντηρηθεί.. Πόσο κανείς μπορεί να το φορέσει, σε πόσες στιγμές αυτό να τον συνοδέψει και τελικά να γίνει κομμάτι του εαυτού του. Εκείνη, όπως λέει, ξέρει πως σίγουρα δίνει κομμάτι του δικού της εαυτού σε ότι φτιάχνει.

Εμπνευσμένα από οτιδήποτε το μάτι δεν μπορεί να πιάσει και οτιδήποτε απόκοσμο όπως οι μάγοι, τα ξόρκια και τα παραμύθια, τα κοσμήματα Break A Stone  απευθύνονται σε όσους πιστεύουν και αναζητούν.. Στους αιώνια «περιπλανώμενους».

Κάθε κομμάτι δημιουργείται με ιδιαίτερη αγάπη και προσοχή στο «εργοστάσιο ονείρων» της Αγγέλικας Κάραλη στο κέντρο της Αθήνας.

Αγγέλικα Καραλή (Break a Stone) Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ