Κυκλοφόρησε σήμερα ύστερα από 2 χρόνια (ασχολίαστο:-) φημολογίας το αποτέλεσμα της συνεργασίας των των Massive Attack με τον Burial και όπως αναφέρουν και οι ίδιοι σε λίγες μέρες πρόκειται να το διαθέσουν προς πώληση από το site τους. 

 

 

Στo limited edition 12ιντσο θα περιέχεται το γνωστό  “Paradise Circus”, απο το τελευταίο άλμπουμ τους ‘Heligoland" και το Four Walls το οποίο μπορείς να το ακούσεις εδώ: 

 

Σήμερα κυκλοφορεί και επίσημα το Wild man το πρώτο single από το πολυαναμενόμενο καινούριο album της Kate Bush 50 Words For Snow.

 

 

Το 50 Words For Snow θα περιλαμβάνει 7 νέα τραγούδια με συμμετοχές μεταξύ των άλλων από τους Elton JohnAndy Fairweather Low αλλά και τον Stephen Fry

 


50 Words For Snow tracklist:

 

1. Snowflake
2. Lake Tahoe
3. Misty
4. Wild Man
5. Snowed in at Wheeler Street
6. 50 Words for Snow
7. Among Angels

 

 

Δεν χρειάζεται να αναφέρω τη διαφορά κλάσης ανάμεσα στις 2 κυκλοφορίες. Με μια πρώτη ακρόαση μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου πέρα από τα κόλπα του ψηφιακού marketing.

 

 

Η αειθαλής Kate αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο δυνατή συνθετικά υπήρξε η γενιά της και πως συνεχίζει μέσα στο χρόνο να παράγει μουσική που είναι κάτι παραπάνω απο relevant.

 

 

Είναι πια κλασσική.