Ο Ρον Τζέρεμι έχει μεγάλο πέος. "Πόσο μεγάλο;" ρωτάνε. Η απάντηση είναι "δύο ίντσες ... από το πάτωμα! "(Η ατάκα αυτή αποδίδεται στον Milton Berle, ο οποίος ήταν επίσης γνωστός για το μέγεθός του). Στην πραγματικότητα, το μήκος του πέους του Τζέρεμι είναι 23 εκατοστά, σημαντικά μικρότερο από του διάσημου πορνοστάρ Τζον Χολμς, αλλά παρ' όλα αυτά είναι το μεγαλύτερό του προσόν. Το μέγεθος, η αντοχή και ο αυτοέλεγχος του Ρον τον έχει κάνει «κορυφαίο πορνοστάρ όλων τον εποχών». Έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 1.700 ταινίες πορνό με περισσότερους από 4.000 συμπρωταγωνιστές.

 

 
 

 

Η παιχνιδιάρικη συμπεριφορά του στην οθόνη καθώς και το άμεσα αναγνωρίσιμό του μουστάκι του έχουν χαρίσει δημοτικότητα όχι μόνο μεταξύ των καταναλωτών της πορνογραφίας, αλλά του κοινού γενικότερα, κάνοντας το όνομά του διάσημο σε όλη την κινηματογραφία.

 

 

 

Γεννημένος σε μια εβραϊκή οικογένεια της ανώτερης τάξης στη Νέα Υόρκη, ο Τζέρεμι σπούδασε θέατρο και παιδαγωγικά στο κολέγιο, προσπαθώντας να τα καταφέρει ως ηθοποιός. Για χρόνια προσπαθούσε συμμετέχοντας σε παραστάσεις off-Broadway και έκανε stand-up comedy. Το 1978 μια φίλη του έστειλε μια φωτογραφία του στο περιοδικό Playgirl η οποία δημοσιεύτηκε στις κεντρικές σελίδες του περιοδικού. Το άνω του μέσου όρου μεγέθους πέος του εμφανίστηκε στον κόσμο.

 

 

 

Ο πρώτος ρόλος ήταν στην ταινία Tigresses and Other Maneaters. Ακολούθησαν πάμπολλες ταινίες παρά τα κιλά του που αυξάνονταν συνεχώς, καταφέρνοντας να πρωταγωνιστεί παράλληλα με άντρες γεμάτους μυς και αλαζονεία. Οι γυναίκες ανταποκρίθηκαν στη γοητεία του, οι άντρες τον δέχτηκαν εξαιτίας της μέτριας εμφάνισής του και οι εραστές του πορνό εκτίμησαν την ικανότητα να κάνει στοματικό έρωτα στον εαυτό του (ένα ταλέντο που εμφανίζεται στις ταινίες Inside Seka και Fresh Meat).

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, ο Jeremy άρχισε να σκηνοθετεί ταινίες για ενήλικες. Η πιο διαβόητη ήταν η John Wayne Bobbitt: Uncut του 1994. Επίσης έχει παίξει σε μια σειρά μέινστριμ ταινιών αν και οι μικροί του ρόλοι συχνά κόβονται στο τελικό μοντάζ από τους διανομείς οι οποίοι φοβούνται ότι η εμφάνισή του θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη της ταινίας.

 

 

 

Οι σκηνές που έχουν μείνει είναι με χιουμοριστικές αυτοαναφορικές εμφανίσεις cameo, όπως στο Orgazmo και Meet Wally Sparks, καθώς και οι συμβουλευτικές του υπηρεσίες στο 9 ½ εβδομάδες και στο Boogie Nights.