Είναι Αύγουστος. Δεν κινείται φύλλο. Κρατάς ένα tablet ή βρίσκεσαι μπροστά από υπολογιστή και χασομεράς στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Κρίμα δεν είναι να αφήνεις όλο αυτό τον χρόνο και το bandwidth να πηγαίνουν χαμένα;

 

Επισκέψου τα 7 σάιτ - αντίδοτο στη βαρεμάρα που σου προτείνουν τα Top Tips και σπατάλησε δημιουργικά τον online χρόνο σου, εξοπλισμένος ή εξοπλισμένη με την πανίσχυρη σύνδεση OTE VDSL.

 

Ξεκινάμε;

 

1. FACTUALLY?

http://factually.gizmodo.com/

Διάβασες μόλις μια είδηση που σου φαίνεται λίγο ... μούφα; Με ένα κλικ στο παραπάνω link μαθαίνεις εάν το drone που έκοψε την ουρά ενός αεροπλάνου ή ο απατημένος σύζυγος που έκοψε όλα τα υπάρχοντά του στη μέση είναι μύθος ή πραμγατικότητα. Για να το διπλοτσεκάρεις, μπες μια και στο snopes.com.

 

2. LIST 25

http://list25.com/

Είσαι fan της συμπυκνωμένης γνώσης που προσφέρουν οι λίστες; Κάθε είδους λίστες. Είτε πρόκειται για τα 25 ψηλότερα ανθρώπινα κτίσματα στον κόσμο, τις 25 πιο επικίνδυνες ράτσες σκύλων ή τις 25 πιό παράξενες συμπτώσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας και τις 25 χώρες με τις πιο απάνθρωπες κλιματολογικές συνθήκες, το List 25, θα σου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, στα σίγουρα!

 

3. DAILY OVERVIEW

http://www.dailyoverview.com/

Σου αρέσει να κοιτάς αφ' υψηλού τη Γη; Το ίδιο και στο Daily Overview που ποστάρει καθημερινά μια φωτογραφία από δορυφόρο απεικονίζοντάς σου τη Γη, όπως δεν την έχεις ξαναδεί. Οι φωτογραφίες του σάιτ θα σε εντυπωσιάσουν και σίγουρα θα μπεί στη δική σου λίστα με τα αγαπημένα σου.

 

 

4. DRONESTAGRAM

http://www.dronestagr.am/

Μιας και πιάσαμε τα... ψηλά, ώρα να γνωρίσεις το Dronestagram. Ή αλλιώς το Instagram των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν από drones, δηλαδή τα μη-επανδρωμένα ελικοπτεράκια που γεμίζουν σιγά σιγά τους ουρανούς και τις εικόνες των ταξιδιωτικών εκπομπών. Εδώ θα βρείς φωτογραφίες και βίντεο που δεν υπάρχουν αλλού και που συχνά πυκνά, μέσω διαγωνισμών, βραβεύονται από το National Geographic. Δηλαδή φωτογραφίες (και βίντεο), κυριολεκτικά, άλλου επιπέδου. 

 

 

5. INSTRUCTABLES

http://www.instructables.com/

 Οδηγίες για να δημιουργείς τα πάντα. Από καλοκαιρινό φαγητό μέχρι ταξίδια στην άλλη άκρη του κόσμου ή τα δικά σου προγράμματα στον υπολογιστή που δημιούργησες εσύ! Η ιδέα για το instructables γεννήθηκε στο γνωστό πανεπιστήμιο M.Ι.Τ. και κέρδισε το ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών όπως η Intel, με την φιλικότητά του, τα κατατοπιστικά και κατανοητά του βίντεο με οδηγίες. Λατρεμένος προορισμός!

 

 

6. REFINERY 29

http://www.refinery29.com/

Εκατοντάδες trends που περιμένουν να τα ανακαλύψεις, συγκεντρωμένες σε ένα girly, ντιζαϊνάτο σάιτ που δημιουργήθηκε και ανανεώνεται καθημερινά, με αγάπη από την Νέα Υόρκη.

 

 

7. TOURIST MEETS TRAVELLER

http://touristmeetstraveler.com/

Μια μαμά και μια κόρη δημιούργησαν ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά σάιτ που θα έχεις δει ποτέ, διαποτισμένο με το πνέυμα του ταξιδιώτη -και όχι του τουρίστα!- γεμάτο με απίθανες συμβουλές που δεν θα βρεις πουθενά αλλού, για κάθε ήπειρο, πόλη, χωριό και τα αξιοθέατά τους.