Εντοπίστε τα κορυφαία βίντεο που γυρίστηκαν από drone

Εντοπίστε τα κορυφαία βίντεο που γυρίστηκαν από drone Facebook Twitter
0

Εάν απολαμβάνετε να παρακολουθείτε τα θεαματικά βιντεάκια που έχουν τραβηχτεί από drones -τα γνωστά τηλεκατευθυνόμενα ελικοπτεράκια που πλέον κατακλύζουν την αγορά- τότε το Travel By Drone είναι το απόλυτο σάιτ.

Με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιείτε το Google Maps, μπορείτε πλέον να εντοπίσετε στον χάρτη του Travel By Drone, ανά περιοχή, εντυπωσιακά πλάνα τραβηγμένα από σημεία που χωρίς τα drones θα ήταν αδύνατον να δει κανείς.

Εντοπίστε τα κορυφαία βίντεο που γυρίστηκαν από drone Facebook Twitter

Aφού ανακηρύχθηκε ένα από τα κορυφαία σάιτ περιεχομένου του 2014, το TBD φιλοξενεί χιλιάδες βίντεο στα 1080p από το YouTube και το Vimeo τα οποία ξεπηδούν στην οθόνη σας με ένα κλικ στην καρφιτσωμένη τοποθεσία

Το σάιτ δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο από τον ερασιτέχνη της αεροφωτογραφίας Jan Hiersemenzel για να λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς και συγκέντρωσης βίντεο από drones από διαφορετικά σημεία του πλανήτη.

Σήμερα, αφού ανακηρύχθηκε ένα από τα κορυφαία σάιτ περιεχομένου του 2014, το TBD φιλοξενεί χιλιάδες βίντεο στα 1080p από το YouTube και το Vimeo τα οποία ξεπηδούν στην οθόνη σας με ένα κλικ στην καρφιτσωμένη τοποθεσία, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουν σε νέο παράθυρο.

Εάν θέλετε να δείτε τον κόσμο...από μια διαφορετική οπτική, αλλά από την άνεση της οθόνη σας, απλά εφοδιαστείτε με μια γρήγορη σύνδεση, κατά προτίμηση τη VDSL του ΟΤΕ και... απογειωθείτε για εξερεύνηση αφ' υψηλού, με τα drone βίντεο από όλο τον πλανήτη που σας προσφέρει το TravelByDrone.com.

Δείτε μία συλλογή από βίντεο που γυρίστηκαν με drones:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ