Από ότι φαίνεται το να έχεις ένα ισχυρό άντρα για πατέρα σου φέρνει τις πιο περίεργες δουλειές. Η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ δουλεύει πίσω από τις κάμερες της γνωστής τηλεοπτικής σειράς του HBO, Girls

 

Το περιοδικό Dazed and Confused ασκεί πολύ καυστική κριτική σε αυτό το γεγονός. Γράφουν:

«Όλοι το ξέρουν – ο κόσμος είναι γεμάτος από άτομα που βρίσκουν τις καλύτερες δουλειές εξαιτίας του νεποτισμού. Ένας ισχυρός πατέρας ξέρει έναν άλλο ισχυρό πατέρα και βάζει το παιδί του να κάνει την πρακτική εξάσκηση σε μια από τις πιο καυτές δουλειές στον κόσμο έτσι ώστε να φτιάξει ένα βιογραφικό που θα το προετοιμάσει για τον κόσμο της εργασίας.

 

 

 

Οι πλούσιοι άνθρωποι ανταλλάσσουν ακόμη και πρακτική με άλλους πλούσιου για να μην αφήσουν τον απλό κόσμο να αποκτήσει τις ίδιες επαφές.

 

Ο Barack Obama είναι χωρίς αμφιβολία ο ισχυρότερος πατέρας του κόσμου και ένας άνθρωπος με σοβαρές επαφές  που μόλις έκανε κάτι σαν ένα ωραίο δώρο στην κόρη του – μια πρακτική εξάσκηση στο σετ του Girls για να δουλέψει πλάι στην Lena Dunham. Αν θέλετε την τέλεια δουλειά, πρέπει να ελπίζετε ότι ο πατέρας σας διευθύνει τον κόσμο και κάνει παρέα με την Beyonce και τον Jay-Z.

 

 

 

Η 17χρονη Malia εντοπίστηκε στο σετ της σειράς μαζί με την δημιουργό της και την ηθοποιό Jemima Kirke. Την είδαν να τους πηγαίνει καφέδες και να μην αφήνει το κοινό να μπαίνει στα σημεία που γυρίζονται οι σκηνές. Βέβαια έχει μαζί της μια τεράστια φρουρά από πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών που παρεμβαίνουν στο σετ.

 

Η Malia Obama θέλει σύμφωνα με φήμες να γίνει σκηνοθέτης και γι’ αυτό πήγε να αποκτήσει παραπάνω εμπειρία στο σετ του Girls. Πριν από λίγο καιρό δούλευε σαν βοηθός παραγωγής στην σειρά της Halle Berry, Extant. Η Dunham φαίνεται σαν ένα πολύ ευχάριστο αφεντικό για μια φιλόδοξη νεαρή γυναίκα. Σύντομα σε ένα σινεμά κοντά σας το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Malia Obama». 

 

 

 

Στην Ελλάδα, η σειρά "Girls" προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23.30 από το κανάλι FOX Life.
Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο μέσω: Nova, OTE TV και Cyta