Tέλος για το “Parks and Recreation”

Tέλος για το “Parks and Recreation” Facebook Twitter
1

Η επόμενη σεζόν της κωμικής σειράς της Amy Poehler θα είναι και η τελευταία, όπως ανακοίνωσε το NBC μαζί με το πρόγραμμα του 2014-2015.

Το Parks and Recreation είναι η ιστορία ενός μικρού τμήματος δημοσίων υπαλλήλων που ασχολείται με τη διαχείριση των πάρκων της πόλης Pawnee. Η αρχηγός του είναι μια φιλόδοξη πολιτικά και πιστή στο καθήκον γυναίκα που προσπαθεί να πείσει τους υπαλλήλους της ομάδας ότι η πάλη για τα πάρκα μιας μικρής πόλης είναι κάτι το ηρωικό. Η σειρά αυτή ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει μεγάλο κοινό, αλλά έγινε πολύ γρήγορα αγαπημένη σειρά των κριτικών. H Amy Poehler, πρωταγωνίστρια και σεναριογράφος, προτάθηκε για βραβεία στα Emmy και στις Χρυσές Σφαίρες.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την ομάδα στο μέλλον, στο 2017. Το ταξίδι στο χρόνο, όπως είπε ο δημιουργός της σειράς, Mike Schur, ήταν δυνατό επειδή ήδη ήξεραν ότι το τέλος είναι κοντά. «Η ιδέα ότι πλησιάζουμε στο τέλος ήταν αυτό που μας έδωσε το κουράγια να κάνουμε κάτι όπως να προχωρήσουμε στο μέλλον. Ξέρουμε ότι δε χρειάζεται να το κρατήσουμε αυτό για άλλα πέντε χρόνια. Είναι μια κίνηση που κάνεις όταν ξέρεις ότι έχεις φτάσει στο τέλος.»

Η σειρά λειτούργησε ως εφαλτήριο για τους ηθοποιούς που συμμετείχαν, παρά την μέτρια τηλεθέαση. Όλοι οι χαρακτήρες είχαν κάτι το ξεχωριστό, και ο Ron Swanson είναι ο άντρας που λατρεύουν όλοι, αν και την παράσταση έχει κλέψει το φοβερό του μουστάκι. Όσοι δεν το έχετε δει, σπεύσετε. Οι υπόλοιποι, ας θυμηθούμε μερικές από τις ατάκες, μια σεζόν πριν το τέλος.

Tέλος για το “Parks and Recreation” Facebook Twitter
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια