Τι θα ήταν το Seinfeld χωρίς τον Kramer; Ο γείτονας του Jerry, βασισμένος σε έναν πραγματικό γείτονα του σεναριογράφου του Seinfeld, έδωσε σε όλα τα επεισόδια μια άλλη άποψη («παραιτήθηκες και άλλαξες γνώμη; Πήγαινε τη Δευτέρα στο γραφείο σα να μην έγινε τίποτα!») και έκανε όλους τους θεατές να αναρωτιούνται με ποιον τρόπο θα μπει την επόμενη φορά μέσα στο διαμέρισμα.

 

 

Μετά το τέλος της σειράς ο ηθοποιός αγνοήθηκε και εξαφανίστηκε κατά κάποιον τρόπο, με περιστασιακές εμφανίσεις σε stand up που μάλλον δεν πήγαιναν όσο καλά θα ήθελε. Σε μια από αυτές τις εμφανίσεις έκανε ένα λάθος που του στοίχισε τόσο, ώστε αποφάσισε να φύγει από το Λος Άντζελες. Όσοι έμαθαν για το γεγονός, δεν το έχουν ξεχάσει, και μάλλον το κοινό δεν τον έχει συγχωρήσει ακόμα.

 

 

Τώρα επιστρέφει στην τηλεόραση με μια νέα σειρά που λέγεται Kirstie, με πρωταγωνίστρια την Kirstie Allen, και αν κρίνω από το τρέιλερ, δυστυχώς δεν θα αντέξει πάνω από μια σεζόν.

 

 

Αναρωτιέμαι αν στο μέλλον θα τον θυμούνται περισσότερο για το ρατσιστικό του παραλήρημα ή για αυτή την αποτυχημένη σειρά.