["ΠΟΠ!"] Τα παράξενα βίντεοκλίπ των Megaforce

Facebook Twitter
0

Έγραψε χθες το DrownedMadonna.com ότι οι Megaforce θα αναλάβουν την σκηνοθεσία για το βίντεο του καινούργιου single της Madonna, Give Me All Your Love. Οι Megaforce είναι μια σχετικά καινούργια γαλλική τετραμελής ομάδα αποτελούμενη από γραφίστες και σκηνοθέτες. Έχουν γυρίσει κάποια βίντεοκλίπ και διαφημίσεις με πιο γνωστή αυτή των τρένων Eurostar (με τον Jarvis Cocker). Αν επιβεβαιωθεί και επίσημα, θεωρώ ότι θα είναι μια ακόμα έξυπνη κίνηση από την Madonna και για να δικαιολογήσω αυτό που λέω παραθέτω τέσσερα βίντεοκλίπ τους. Ο σουρεαλισμός είναι βασικό στοιχείο της δουλειάς τους όπως θα διαπιστώσετε.

 

 

Καταπληκτική η ιδέα ενός real life καραόκε για το single των Metronomy, A Thing For Me.


 

 

Προκλητικοί στο The Greeks των Is Tropical, με φοβερά γραφικά από την ομάδα Seven. Ένας φόρος τιμής στον “πόλεμο” που παίζουν τα παιδιά και στα γιαπωνέζικα καρτούν manga.

Άλλο ένα πολύ ωραίο βίντεο αυτή τη φορά για τους Γάλλους Naive New Beaters και το single τους Live Good. Moυ θύμισε εκείνο το παιχνίδι χαρτοκοπτικής που είναι τρεις διαφορετικοί άνθρωποι στη σειρά και μπορείς να τους αλλάζεις μέρη του σώματος τους.

Τέλος, το πιο γνωστό τους βίντεοκλίπ, το ονειρικό Pursuit Of Happiness. Το τραγούδι είναι του Kid Cudi με φωνητικά από τους MGMT, σε παραγωγή των Ratatat.

*Τα άπαντα των Megaforce (βίντεοκλίπ και διαφημίσεις) εδώ.

Blogovision

Σε αναζήτηση των καλύτερων άλμπουμ της χρονιάς.


Νούμερο 16

Nero - Welcome Reality

 

 

Νούμερο 15

Com Truise - Galactic Melt

Μπορείτε να δείτε τι έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής οι άλλοι εδώ.


#####

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ