Ένα υγρό πάρκο γεμάτο κρυψώνες και ξέφωτα (ΝSFW)

Ένα υγρό πάρκο γεμάτο κρυψώνες και ξέφωτα (ΝSFW) Facebook Twitter
Όποιος θέλει, φαίνεται. Όποιος ψάχνεται, το δείχνει. Με μια ματιά, με ένα άγγιγμα, με μια ατάκα – εξαρτάται από το θάρρος του καθενός. Συνήθως αυτός που ψάχνεται αγρίως, πιάνει μια καμπίνα και περιμένει.
0

Το τελευταίο οθωμανικό χαμάμ της Αθήνας έπαψε να δουλεύει το 1965 και σήμερα πια λειτουργεί ως μουσείο – είναι το Λουτρό των Αέρηδων στην Πλάκα. Τελευταία μπορεί να ξεκίνησαν τη λειτουργία τους δύο χαμάμ, ένα στο Θησείο κι ένα στην Κηφισιά, προσφέροντας αυτή την ανατολίτικη απόλαυση στους πελάτες τους, μα εδώ και χρόνια υπάρχουν στην Αθήνα χαμάμ ή σάουνες μόνο για άνδρες. Από αυτά, το πιο παλιό βρίσκεται στη Ζήνωνος, το «Ήρα», ενώ στο Μοναστηράκι πριν από δέκα χρόνια άνοιξε το Flex και εδώ και επτά χρόνια στο Γκάζι λειτουργεί το Alexander.

Ένα υγρό πάρκο γεμάτο κρυψώνες και ξέφωτα (ΝSFW) Facebook Twitter
Ένα υγρό πάρκο γεμάτο κρυψώνες και ξέφωτα (ΝSFW) Facebook Twitter

Οι άντρες που συχνάζουν σ' αυτούς τους χώρους δε σημαίνει ότι έρχονται αποκλειστικά για μια γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε συνουσία ή και σε σχέση ακόμα. Και μόνη η χρήση της σάουνας και του χαμάμ συνιστά απόλαυση. Αν προκύψει όμως και κάτι περισσότερο, τόσο το καλύτερο.

Είναι φορές πάλι που κάποιοι κάνουν σεξ και δίπλα τους άλλοι αυνανίζονται. Τότε νιώθεις ότι βλέπεις λάιβ τσόντα και μάλιστα ιντεράκτιβ, αφού έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις! Ή πάλι κάποιος μπορεί να ψωνίσει τον έρωτα της μιας νύχτας σε κάποιο μπαρ, σε κάποιο πάρκο, και να τον φέρει εδώ αντί σε ξενοδοχείο. Κι εδώ άλλωστε υπάρχουν καμπίνες με κρεβάτι και το περιβάλλον είναι πιο ερωτικό.

Ολόκληρο το θέμα και το φωτορεπορτάζ στο site του ΓΚΡΕΚΑ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ