Το κακό παιδί της μόδας φοράει το αγαπημένο του μπλουζάκι, διαλέγει για τη LIFO.gr τις αγαπημένες του φωτογραφίες 
και στέλνει σε όλους τους Έλληνες τα φιλιά του...
Το κακό παιδί της μόδας φοράει το αγαπημένο του μπλουζάκι, διαλέγει για τη LIFO.gr τις αγαπημένες του φωτογραφίες και στέλνει σε όλους τους Έλληνες τα φιλιά του...

 

 

Φωτεινές, χρωματιστές, τολμηρές, κιτς, ερωτικές εικόνες με εξωπραγματικά, όμορφα μοντέλα. Αυτός είναι ο καμβάς του Αυστραλού Εlvis DFazio που εδώ κι έναν χρόνο υπογράφει ανατρεπτικά, glossy editorials στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου. Θα μπορούσε να είναι ένας «μικρός LaChapelle», με μάλλον περισσότερη δόση αυτοσαρκασμού και σίγουρα πολύ περισσότερο fun.

 

Το HarpersBazaar, το Guapo της Νέας Υόρκης, το Oyster, το Attitude, το POP, το RollingStone και η Vogue τον θεωρούν ανερχόμενο αστέρι της φωτογραφίας μόδας. Εταιρείες όπως η Vans, η Κsubi, η Wrangler και η Redken έχουν εμπιστευτεί τα προϊόντα τους στα προβοκατόρικα χέρια του, γνωρίζοντας πως υπάρχει πάντα η πιθανότητα οι καμπάνιες τους να περιλαμβάνουν τα πιο τολμηρά θέματα: σιλικονάτες, εξωπραγματικές γυναίκες, gay πορνοστάρ, γύμνια και τόλμη!

 

Ο τρόπος και το στυλ που ο Εlvis επέλεξε δεν είναι τα συμβατικά για έναν φωτογράφο μόδας, αλλά ο ίδιος λέει πως αυτό είναι μάλλον από τα πιο απελευθερωτικά πράγματα που έχει κάνει. Δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς και να περιοριστεί σε αυστηρές φόρμες. Αυτό που δημιουργεί είναι ουσιαστικά αυτό που θέλει, και σε όποιον αρέσει! Και ναι, όπως φαίνεται αρέσει.