Τι ενδιαφέρον έκανες την προηγούμενη εβδομάδα; Είδα την παράσταση “Χαίρε Νύμφη” στο Θέατρο Τέχνης. Γέλασα πολύ, ειδικά στο σημείο που η Λένα έριχνε χριστούς και παναγίες. Πήγα και στο Πλίσκεν και απογοητεύτηκα πάρα πολύ από τα σουβλάκια αλλά στο τέλος με κέρδισε η μουσική. Επίσης, συμμετείχα σε αυτοσχέδιο κρητικό γλέντι στη γειτονιά μου τρώγοντας μυζηθροπιτάκια και λέγοντας “μμμμ ωραίο”.

 Τι σκέφτεσαι για αυτό το Σαββατοκύριακο; Θα πάμε με την φίλη μου Eλένη σε ένα φυτώριο κάπου στη Νέα Πεντέλη να ψωνίσουμε φυτά για το μπαλκόνι του νέου μου μάνσιον (36τμ) και έχω πολύ αγωνία γιατί το προηγούμενο φυτό που μου πήρε ο Στέλιος ξεράθηκε. Επίσης θα πάω την Κυριακή στο Use να γιορτάσουμε τα 5 χρόνια να θυμηθούμε τι ωραία που ήταν τότε παλιά που ήμασταν αμούστακα και μόνοι στην πλατεία Καρύτση.

 Προτείνεις καμιά ταινία για το σινεμά; “Το λιμάνι της Χάβρης”. Τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια. Φοβερό κάστ.

 Καμιά ταινία για το σπίτι; Το “Fishtank” της εξαιρετικής Andrea Arnold. Όχι επειδή παίζει ο Φασμπέντερ. Όχι.

 Πού να πάω να φάω; Στο καφενείο Λουκάς στο Kουκάκι. Έχει εξαιρετικό φαΐ και η κυρία σου τσιμπάει τα μάγουλα.

 Και τι να παραγγείλω εκεί; Κεφτέδακια να σε παίρνει η μάνα σου τηλέφωνο και να της το κλείνεις στη μούρη.

 Πού σου αρέσει να πίνεις τα ποτά σου; Στο Key λόγω παλιάς παντοτινής αγάπης, στο Use λόγω οικογενειακής κατάστασης, στο Odeon, στο Kουκί, στο Galaxy, στο Πραξιτέλους, στο Ραδιόφωνο, αλλά γενικά δεν πίνω πολύ.

 Ψώνισες τίποτα καλό τελευταία; Πήρα ένα ρολόι Casio από ένα παζάρι. Το καντράν φωτίζεται με 5 διαφορετικά χρώματα. Είναι πολύ ωραίο.

 Άκουσες κανέναν καλό δίσκο; Electric litany, “How to be a child & win the war”. Κέφια.

 Κανένα καλό βιβλίο να περάσω την ώρα μου; Αν θέλεις να περνάς την ώρα σου να φας πασατέμπο. “Η μπαλάντα του θλιμμένου καφενείου”. Κάρσον MακΚάλερς. Έχει και νάνο μέσα. Θα έγραφα και για ποίηση αλλά φοβάμαι την κατακραυγή.

 Καμιά έκθεση να πάω; Θέλω να πάω να δω τα “Πρόσωπα” στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών γιατί με απασχολεί πολύ η αποξένωση του ατόμου.

 Βρήκες πουθενά κάτι καλό και φτηνό; Πήρα κάτι ωραία γυάλινα βαζάκια για μπαχαρικά από το Χάμπιτατ που είχε εκπτώσεις.

 Βρήκες κανένα ενδιαφέρον gadget; Το gadget είναι ένα, και λέγεται αβγοκόφτης IKEA.

 Έπαιξες κανένα videogame; Τελευταία φορά που έπαιξα videogame φορούσα σιδεράκια και είχα τα μαλλιά μου σγουρή κοτσίδα. Sonic. Εκείνο που έτρεχε και έτρωγε κρικάκια. Γαμάτο.

 Έχεις κολλήσει με κανένα site; www.wethepeopleareready.com υπέροχοι φίλοι. Και karavolida.tumblr.com για αληθινό αβάν γκαρντ.

 Ποιο είναι το αγαπημένο σου στενό στην πόλη; Μου αρέσουν τα σκαλάκια δίπλα από το Φίλιον. Είναι ιδανικά για να τρως παγωτό με τους φίλους σου και να χαιρετάς τον Τζούμα.

 Πού έχεις βαρεθεί να πηγαίνεις; Στο γραφείο. Έλα Γιόλα, πλάκα κάνω.

 Πού δεν θα βαρεθείς να πηγαίνεις; Στο Κολίμπρι. Και δεν θα σταματήσω να πηγαίνω αν δεν πετύχω τον στόχο μου που είναι τα 80 κιλά. Είμαι στον όγκο.

 Τι περιμένεις με αγωνία αυτό το μήνα; Tην κυβέρνηση και το βαφτιστήρι μου τον Τζίγκο από το Λονδίνο. Α και την Δημητρουέλα που έρχεται φορτωμένη με μπαγκέτες και τυριά από την Γαλλία.

 

 Η Έλλη Βεϊνόγλου είναι η... Έλλη Βεϊνόγλου. Αυτό για ορισμένους είναι αρκετό.