Η λεκάνη που καταπίνει τις μυρωδιές

 Η λεκάνη που καταπίνει τις μυρωδιές Facebook Twitter
0

Η εταιρεία Kohler Co από το Γουισκόνσιν λανσάρει μια νέα λεκάνη που εξουδετερώνει τις ενοχλητικές μυρωδιές της τουαλέτας και την ανάγκη για την κάλυψη τους.

Στο νέο μοντέλο, ένας ανεμιστήρας που λειτουργεί με μπαταρία και βρίσκεται μέσα στη λεκάνη, ρουφάει τον αέρα και τον περνάει μέσα από ένα φίλτρο άνθρακα που εξαφανίζει τις μυρωδιές, ενώ παράλληλα εκπέμπει προαιρετικά κάποιο άρωμα. Το νέο κάθισμα κοστίζει 85 ευρώ και είναι ένα από τα πολλά γκάτζετ υψηλής τεχνολογίας της Kohler που προσπαθεί εδώ και χρόνια να διαφοροποιηθεί στο χώρο της λεκάνης, με μοντέλα που διαθέτουν καπάκι που κλείνει αυτόματα, θερμαινόμενα μοντέλα και μοντέλα με φώτα νυχτός.

 Η λεκάνη που καταπίνει τις μυρωδιές Facebook Twitter
 Η λεκάνη που καταπίνει τις μυρωδιές Facebook Twitter

Οι λειτουργίες της συγκεκριμένης λεκάνης ενεργοποιούνται με την πίεση, από το βάρος του χρήστη μόλις καθίσει. Ο ανεμιστήρας κάνει ένα ελαφρύ βόμβο και ο αρωματισμένος αέρας που εκπέμπεται μοιάζει με τα αποσμητικά χώρου που χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ