Η Κέλλυ Π. μου έγραψε:

 

«Επειδή σου αρέσουν κάτι τέτοια και παρότι δεν έχω ιδέα τι έχω κάνει για να καταλήξω στη mail list αυτών των τύπων...

 

Διάβασα αυτό:

 

 


Χαράμισα τα δυο λεπτά από τη ζωή μου για να το διαβάσω και με συγκλόνισε ένα πράγμα.


Η επίκληση στην αυθεντία που μάθαμε στην έκφραση - έκθεση στο σχολείο, εξακολουθεί να έχει δύναμη και τον καιρό της πληροφορίας, ακόμα και αν είναι κάποιος whatever, ξένος πάντα καθηγητής (ή Έλληνας του εξωτερικού και αυτό το αγαπάμε).
Βαριέμαι ειλικρινά να διαβάσω παραπάνω πλην του βιογραφικού του τύπου αλλά δεν ξέρω τι σχέση έχει ένας πυρηνικός επιστήμονας με τέτοιου είδους έρευνα.


Η τέφρα είναι δομικό υλικό που μπορεί που χρησιμοποιείται χρόνια. Ειδικά τα τελευταία χρόνια λόγω των ποζολανικών της ιδιοτήτων αποτελεί υποκατάστατο του τσιμέντου του σκυροδέματος, καθώς έχει αποδειχθεί ότι η προσθήκη τέφρας στο σκυρόδεμα ή η χρήση ως υποκατάστατο του τσιμέντου, σηματοδοτεί μεγαλύτερη αντοχή, ελάττωση της θερμότητας ενυδάτωσης που εκλύεται, μείωση της διαπερατότητας και κυρίως μείωση του κόστους


Το ερώτημά μου είναι λοιπόν ποιο παγκόσμιο λόμπι, έχει τόση δύναμη (και τόση βλακεία στον εγκέφαλο), να ρυπάνει τον αέρα που και οι ίδιοι αναπνέουν, για να ξεφορτωθεί ένα υλικό ανακυκλώσιμο.


Η Ελλάδα έχει όντως σημαντικές ποσότητας ιπτάμενης τέφρας που δεν έχουν αξιοποιηθεί και θέλουν να μας πουν ότι ξοδεύουμε (ενώ δεν έχουμε φράγκο) πολύτιμο αεροπορικό καύσιμο απλά και μόνο για να την ξεφορτωθούμε και μάλιστα με τον Καμμένο υπουργό άμυνας;


ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ που λέτε και στη Σαλονίκη!

 

 

[+] TA AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ «PSEKASMATA»

 

 

Τρίβια: Υπάρχει ένα 20% των αναγνωστών της σελίδας που δεν λέει ΝΑΙ...!

 

 

 

http://psekasmata.blogspot.gr/2015/09/2015-2016.html