Παύθηκε από τα καθήκοντά του ο Μεϊμαράκης

Παύθηκε από τα καθήκοντά του ο Μεϊμαράκης Facebook Twitter
3

Την αναπλήρωσή του από τους Αντιπροέδρους της Βουλής μέχρις ότου δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ που ερευνά την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη το όνομά του, ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ».

Ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφθηκε χθες τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε, από τον οποίον ζήτησε να αναλάβει πρωτοβουλία «στο πλαίσιο των θεσμικών του καθηκόντων, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Είμαι παρών και θα κάνω ό,τι χρειαστεί προκειμένου να λάμψει η αλήθεια», υπογράμμισε χθες ο πρόεδρος της Βουλής.


Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος δεν αρνήθηκε ότι η σύζυγός του έχει συγγενική σχέση με τον κ. Καρούζο (έχει βαφτίσει το ένα από τα δύο του παιδιά), αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και απείλησε με μηνύσεις.

«Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία εμπλοκή έχω και αύριο το πρωί θα προσέλθω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης. Αυτονόητο είναι ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».

Εξίσου έντονη ήταν και η αντίδραση του κ. Μ. Λιάπη, ο οποίος, αφού κατέστησε σαφές ότι δεν γνωρίζει κανένα από τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν κάνει αυτές τις καταγγελίες, προσέθεσε ότι αύριο θα προχωρήσει σε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.

Τέλος, ο κ. Βουλγαράκης επέλεξε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter), προκειμένου να τονίσει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. «Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα!», προσέθεσε και προανήγγειλε επίσης την κατάθεση μηνύσεων.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Στο τελος αυτης της ιστοριας υποθετω οτι θα βρεθούν ολοι (καταγγελοντες , καταγγελομενοι , δημοσιευσαντες ) ασπιλοι .Οι υπολοιποι ακομη πιο βαθια (στην υφαση)
Πρώτα τα υποβρύχια, τώρα αυτό. Μου αρέσει που τον έκαναν και πρόεδρο της βουλής. Τελικά στην Ελλάδα όσο πιο διεφθαρμένος είσαι τόσο πιο ψηλά φτάνεις. Άντε, και πρόεδρος της δημοκρατίας στο μέλλον να τρελαθούμε τελείως.