______________

1.

-Τι απέγινε η Πάολα Μπράτσο και η Σοράγια Μοντενέγκρο? – rabiosa

-Εσύ από κάπου με ξέρεις, ε; Και οι δύο είναι «πιο καυτές από ποτέ», πράγμα που υποδηλώνει μια κάποια αλλαγή καριέρας που απαιτεί λιγότερα ρούχα.

 

 

 

______________

2.

-Γιατί οι 7 στις 10 διαφημίσεις στην τβ είναι για κινητά κ ίντερνετ?? μήπως μου ξεφεύγει τίποτα ρε γμτ??? μητσος-μητσος

-Αφού στέλνεις μήνυμα στην Α, μπα; θα πει ότι ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

 

______________

3.

-Η Suri λες να περνάει δύσκολα με το διαζύγιο ή στα κρυφά γελάει σατανικά? -Hey Jennie

-Έμαθα ότι η μαμά της απαγόρεψε από όλους τους σχεδιαστές να της στέλνουν δωράκια προσαρμοσμένα στο μέγεθός της και αν κάποιος επιμείνει, του τα στέλνουν πίσω. Αυτό σημαίνει τέρμα τα τακούνια και τα κραγιόν, και ποιό 6χρονο μπορεί να ζήσει χωρίς τακούνια και κραγιόν;

 

 

 

______________

4.

-Με σαράντα τατουάζ μαυρίζει το αίμα; -tito

-Όχι, μόνο ο εγκέφαλος κινδυνεύει.

 

 

______________

5.

-Πολλοί χρησιμοποιούν "χαρτί υγείας" για να φυσήξουν την μύτη τους. Δεν είναι λίγο σιχαμερό και επικίνδυνο, δεδομένου του ότι συνήθως πιάνουμε το χαρτί για να καθαριστούμε μετά την τουαλέτα και φυσικά το χέρι δεν μένει καθαρό στην διαδρομή χαρτί-σώμα-χαρτί...;

-Δεν ξέρω τι εννοείς, εγώ δεν πηγαίνω ποτέ στην τουαλέτα.

 

 

 

 

______________

6.

"Από καιρό σε καιρό βγαίνουν διάφορα ""θαυματουργά"" τρόφιμα, τα οποία υποτίθεται ότι είναι καλύτερα από τα ""συμβατικά"" αντίστοιχα τους. Στο τέλος, βέβαια, αποδεικνύεται ότι δεν είναι ""θαυματουργά"", αλλά έχουν και αυτά τις θετικές και αρνητικές τους επιδράσεις στον οργανισμό, όπως φυσικά και τα αντίστοιχά τους.

Αφού αυτό συμβαίνει κάθε φορά, γιατί όλοι την πατάμε και κάθε φορά θεωρούμε ότι το ""θαυματουργό τρόφιμο""¨ θα μάς χαρίσει υγεία, μακροζωία και υπέροχο σώμα, αντί να κάνουμε το απλούστερο και αποτελεσματικότερο:

-Να τρώμε με βραδύτερο ρυθμό

-Να τρώμε λιγότερο

-Να κινούμαστε περισσότερο;"

 

Επειδή δυσκολευόμαστε να παρακολουθήσουμε τα αποτελέσματα των πράξεών μας και κυρίως να βρούμε τον συσχετισμό.

Επειδή είμαστε παιδιά και δε θέλουμε να αναλάβουμε ευθύνες.

Επειδή δεν μας μεγάλωσαν σωστά και αν πάει κάτι στραβά πιστεύουμε ότι φταίνε οι άλλοι.

Επειδή μας αρέσουν τα παραμύθια.

Επειδή πάσχουμε από ημιμάθεια και έλλειψη κρίσης.

Επειδή πιστεύουμε ότι οι φωτογραφίες των σταρ είναι αληθινές.

Επειδή φοβόμαστε την σκληρή πραγματικότητα.

Επειδή η αποφυγή της πραγματικότητας μπορεί να σε βγάλει πολλά χρόνια.

Επειδή πιστεύουμε ότι υπάρχουν χάπια για τα πάντα.

 

 

 

 

 

______________

6.

-τον τελευταίο καιρό (2 εβδομάδες) νιώθω μια κούραση, εξάντληση, απογοήτευση..

Πάντα ήμουν δραστήρια αλλά τώρα που δεν έχω ούτε δουλειά ούτε σπουδάζω κάτι αυτή τη στιγμή, νιώθω απίστευτη κούραση. Θέλω να χαλαρώσω και δεν μπορώ..

Έκανα αιματολογικές και είμαι οκ, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά δεν μπορώ.

Πάντα είχα στόχους, φιλοδοξίες, πήρα τα πτυχία μου και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να επιβιώσω οικονομικά. Από Οκτώβριο μάλλον θα μεταναστεύσω και αντί να χαίρομαι που πήρα την απόφαση αυτή επιτέλους, όλο σκέφτομαι τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσω..

Πώς να βγω από το Λαβύρινθο? –Alex

- Δύο εβδομάδες κούρασης, εξάντλησης και απογοήτευσης δεν είναι αρκετές για να σε κάνουν να ανησυχείς. Θα ήταν περίεργο αν μπορούσες να χαλαρώσεις με ανεργία, αβεβαιότητα και επικείμενη μετανάστευση. Αφού η υγεία σου είναι εντάξει – το πιο σημαντικό – επέτρεψε στον εαυτό σου να θρηνήσει την αξιολύπητη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα. Δε μου φαίνεται ότι είσαι ξεκρέμαστη , πήρες μια απόφαση που δείχνει ότι παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Καλά κάνεις που σκέφτεσαι τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις γιατί θα είναι πολλές. Από το λαβύρινθο όμως, πολύ φοβάμαι ότι δε θα βγούμε ποτέ. Οι εποχές των γονιών μας, που παντρεύονταν νέοι και είχαν στρωμένες δουλειές και συντάξεις εις τον αιώνα τον άπαντα, έχουν περάσει για πάντα. Δε μπορείς να πολεμήσεις την αβεβαιότητα, πρέπει να της κάνεις χώρο στη ζωή σου γιατί θα σε συνοδεύει για πολλά χρόνια ακόμα.

 

 

 

 

 

______________

7.

-Γιατί χρειάζονται τα gay club/bar σε μια εποχή που δεν υπάρχει strickly str8 club/bar; Κατανοώ τα τότε χρόνια, αλλά οι γκετοποίηση προκαλεί εμμέσους διαχωρισμούς. – Νεανίας

-Δεν ξέρω πόσο αρμόδια είμαι να απαντήσω, θα απαντήσω σαν πολίτης δημοκρατικής χώρας. Όσο η LGBT κοινότητα δεν έχει τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους, υπάρχουν διαχωρισμοί θεσμικοί και δεν είναι καθόλου έμμεσοι. Αν δεν κατακτηθεί η ισότητα η συζήτηση για το αν χρειάζονται τέτοια μπαρ ή όχι είναι πρώιμη. Υπήρξαν και χειρότερα χρόνια αλλά η επαρχία βρίσκεται ακόμα εκεί. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας ως χώρα και ως ήπειρος.

Και βεβαίως, υπάρχουν αμιγώς στρέιτ μπαρ/κλαμπ. Απλώς δεν έχουν ανάλογη ταμπέλα απ’ έξω.

 

 

 

______________

8.

-Ξέρεις καμία καλή χαρτορίχτρα; -Σούλα

-Βεβαίως, τη μαντάμ Σοράγια, που μένει σε ένα τροχόσπιτο σε μια παράλληλη της Κηφισίας, πίσω από τον ΟΤΕ. Θα τη βρεις από την μυρωδιά στικ όταν φτάσεις στην ΔΟΥ Αμαρουσίου. Έξω από το τροχόσπιτο έχει κρεμασμένα κάτι σκόρδα. Χτύπα την πόρτα το SOS με κώδικα Μορς και πες ότι σε στέλνει η Μαριβίκη (το ψευδώνυμό μου). Η μαντάμ Σοράγια μου είπε να κόψω το λεμόνι από το τζιν τόνικ και να βάζω λάιμ και μου έσωσε τη ζωή. Μόνο να ξέρεις, πληρώνεται σε χρυσές λίρες.