1.1.1970 ALTAMIRA ΜΑΡΟΥΣΙ 1.1.1970 Αυθεντική, πολυεθνική κουζίνα που σε ταξιδεύει από την Αθήνα στο Μεξικό, την Ινδία, τις Αραβικές χώρες και τη νοτιοανατολική Ασία. Στο AltaMira μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας mix and match πιάτα και να τα συνοδέψετε με καλό ελληνικό κρασί από την προσεγμένη οινική του λίστα. Χρώμα, άρωμα και μουσική, έτσι όπως ξετυλίγεται κι η ιστορία των τόπων και των ανθρώπων τους. Δευτέρα-Σαββατο 14:00-01:30, Κυριακές μεσημέρι από τις 13:30 με μπουφέ.
1.1.1970 ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ 1.1.1970 Μέρος της ομώνυμης αλυσίδας καταστημάτων delivery του Ηλία Μαμαλάκη. Εδώ, στον άνετο και απλό χώρο μπορείς να κάτσεις και να σερβιριστείς το φαγητό σου. Το μενού αποτελείται από κλασσικές συνταγές της ελληνικής παράδοσης που μαγειρεύονται μερακλίδικα και με ποιοτικά υλικά.
1.1.1970 BRINNER 1.1.1970 Tο όνομά του είναι πάντρεμα των λέξεων «breakfast» και «dinner». Στον cosy και μοντέρνο χώρο του θα βρεις βιολογικούς specialty coffees, φρέσκους χυμούς και νόστιμα μεν, υγιεινά δε πιάτα.
1.1.1970 SHARONA 1.1.1970 Ροκ μουσικές επιλογές και ζωντανές εμφανίσεις από εναλλακτικούς καλλιτέχνες στο all day bar στο Μαρούσι.
1.1.1970 VILLAGE 15 CINEMAS @ THE MALL 1.1.1970 Εισ: € 7,00, φοιτ. € 5 (Δευτ., Τρ.). Προβολές 3D : € 12,00, φοιτ., παιδ., στρατιωτικό € 11,00.
1.1.1970 ΣΠΑΘΑΡΕΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ 1.1.1970 Ο κόσμος του Καραγκιόζη μέσα από τη συλλογή φιγούρων του Σωτήρη και του Ευγένιου Σπαθάρη.
1.1.1970 DAL PROFESSORE 1.1.1970 Αυθεντική ιταλική τρατορία που στεγάζεται σε μια μονοκατοικία με ωραία αυλή. Ο σεφ Νίκος Δημητροκάλλης βασίζεται στα υλικά που βρίσκει καθημερινά στην αγορά, ενώ ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος δίνει πολύ νόστιμη γεύση στο φαγητό. Στα δυνατά του σημεία η χειροποίητη ιταλική πίτσα και, φυσικά, τα ζυμαρικά του.
1.1.1970 ΑΓΑΝΙ 1.1.1970 Η μοντέρνα γαστρο-ταβέρνα του Στάθη Κούτερη στο Μαρούσι προτείνει ιδιαίτερες θαλασσινές γεύσεις. Το φρέσκο ψάρι καταφθάνει αποκλειστικά από την Ικαρία ενώ οι ψαρόσουπές του είναι μοναδικές.
1.1.1970 PAUSA 1.1.1970 Ο executive chef Xατζηκώστας Χριστόφορος μαζί με την ομάδα του, υπογράφουν ένα menu δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας δίνοντας έμφαση στο κρέας. Με την ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με νέες τεχνικές, παρουσιάζουν γευστικές και healthy προτάσεις που ξεχωρίζουν.