Talk of the Town

Talk of the Town Facebook Twitter
Γιάννης Πρετεντέρης
0

ΣΟΚ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ
Πιστεύειπως είναι γιος του Φίλιππου

Συγκλονιστικήήταν η αυθόρμητη συνέντευξη που παραχώρησεο Θόδωρος Ρουσόπουλος στον ΓιάννηΠρετεντέρη για την εκπομπή «Ανατροπήκαι πέναλτι!». Κατά τη διάρκεια τηςεκπομπής, ο κύριος Ρουσόπουλος αποκάλυψεπως θα ζητήσει να υποβληθεί σε τεστ DNAο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετπρίγκιπας Φίλιππος, γιατί πιστεύειακράδαντα πως αυτός είναι ο πραγματικόςτου πατέρας και όχι ο ταχυδρόμος. Στηνερώτηση του Γιάννη Πρετεντέρη για τατέσσερα σπίτια του, ο κ. Ρουσόπουλοςαπάντησε πως όλοι θα πρέπει να έχουναπό τρία τέσσερα σπίτια ώστε, αν έχουνχρέη στις τράπεζες, να μην κινδυνεύουννα βρεθούν ξαφνικά στο δρόμο. Ο κ.Ρουσόπουλος ανέφερε ως παράδειγμα τονκαρδιοπαθή συνταξιούχο που κινδύνεψενα χάσει πρόσφατα το σπίτι του για χρέη1.849 ευρώ και είπε πως, αν ο συνταξιούχος,εκτός από τρία μπαϊπάς, είχε και τρίασπίτια, δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημαγιατί, αν έχανε το ένα σπίτι, θα είχεακόμα άλλα δυο.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΤαΕλληνόπουλα γίνονται βλίτα;

ΗΕυρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε τη δωρεάνδιανομή φρούτων και λαχανικών στουςμαθητές των σχολείων από την 1η Ιανουαρίουτου 2009. Σύμφωνα με τον Ισπανό επίτροποΧοσέ Μπάμια, αυτό το μέτρο έχει ως στόχοτην αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας,αλλά στην πραγματικότητα τα ευρωπαϊκάσχολεία έχουν κάνει τα παιδιά ζώα, οπότεήρθε η ώρα να τους δίνουν και την ανάλογηδιατροφή. Στην Ελλάδα υπάρχουν αντιδράσειςγια την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπήςεπειδή το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημαμετατρέπει τους μαθητές σε βλίτα και,κατά συνέπεια, δεν είναι σωστό να τρώνελαχανικά - είναι κάτι σαν κανιβαλισμός.Βέβαια, στους τελειόφοιτους -που έχουνγίνει εντελώς γαϊδούρια- θα μπορούσαννα μοιράζουν μερικά δεμάτια σανό, μπαςκαι σταματήσουν να γκαρίζουν. Παράλληλα,εκφράζονται φόβοι πως τα Ελληνόπουλαδεν θα εκτιμήσουν τη δωρεάν διανομήφρούτων και λαχανικών και θα αρχίσουννα παίζουν πόλεμο με τα πορτοκάλια, ταμπρόκολα και τα κουνουπίδια, και αυτόθα έχει ως αποτέλεσμα το σχολείο, μετάτο πέρας των μαθημάτων, να μοιάζει μελαχαναγορά. Η παγκόσμια οικονομικήκρίση επιβάλλει να ξεχάσουν τα Ελληνόπουλατις μπριζόλες και τις αστακομακαρονάδεςκαι να αρχίσουν να τρέφονται με λάχανα,κολοκύθια και ραδίκια. Κύκλοι τουυπουργείου Παιδείας και Μισαλλοδοξίαςεκφράζουν ανησυχία για την τύχη τωνφρούτων και των λαχανικών που θαδιανέμονται στους μαθητές, αφού υπάρχειο κίνδυνος τα παιδιά να μην τρώνε ταοπωροκηπευτικά και τα ζαρζαβατικά, αλλάνα τα πουλάνε στις λαϊκές αγορές για νααγοράσουν PlayStation. Ήδη, τα δεκαπενταμελήμαθητικά συμβούλια συνεδριάζουνπυρετωδώς για το πώς θα στηθούν οι πάγκοιτων μαθητών στις λαϊκές αγορές. Όλαδείχνουν πως οι πάγκοι των Emo θα είναιαριστερά, οι πάγκοι των Trendy δεξιά καιστο τέλος του δρόμου θα πουλάνε τααγγούρια τους οι Κάγκουρες. 

ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Θαταξιδεύουμε όλοι γυμνοί

Αντιδράσειςέχει προκαλέσει στις χώρες της ΕυρωπαϊκήςΈνωσης ένα νέο μηχάνημα που επιτρέπειστους υπεύθυνους ασφαλείας των αεροδρομίωννα βλέπουν γυμνούς τους επιβάτες. Τονέο σύστημα χρησιμοποιείται ήδη στααεροδρόμια των Ηνωμένων Πολιτειών καιαυτό είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί οαριθμός των επιβατών που ταξιδεύουν μεαεροπλάνα, γιατί οι Αμερικανοί είναιντροπαλοί και πουριτανοί. Οι αμερικανικέςΑρχές εξετάζουν τώρα σοβαρά το ενδεχόμενονα χρησιμοποιήσουν την εικονική σωματικήέρευνα απογύμνωσης και στους επιβάτεςτων τρένων, των λεωφορείων και τωνπλοίων, ώστε να πείσουν τους Αμερικανούςνα ταξιδεύουν με τα αεροπλάνα. Εκπρόσωποιτης Ευρωπαϊκής Ένωσης φοβούνται πως,αν το νέο μηχάνημα χρησιμοποιηθεί σταευρωπαϊκά αεροδρόμια, οι Ευρωπαίοι θαταξιδεύουν συνέχεια με αεροπλάνο γιατί-σε αντίθεση με τους Αμερικανούς- είναιξετσίπωτοι και επιδειξίες και γουστάρουντρελά να κυκλοφορούν ξεβράκωτοι με τοβρακί στην τσέπη. Τώρα, η ευρωπαϊκήεπιτροπή σκέπτεται, ως λύση, οι επιβάτεςνα προσέρχονται γυμνοί στα αεροδρόμια,ώστε να μην εξευτελίζονται περνώνταςαπό το μηχάνημα που τους δείχνει γυμνούς.Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη οι πιλότοι,οι αεροσυνοδοί και οι επιβάτες ναταξιδεύουν εντελώς γυμνοί, για να είναιπιο ελαφρύ το αεροπλάνο και να καίειλιγότερα καύσιμα. Το πιο θετικό στοιχείο,στην περίπτωση που εφαρμοστεί η εικονικήέρευνα απογύμνωσης, είναι πως οιευρωπαϊκές κυβερνήσεις σκοπεύουν ναπροσλάβουν όλους τους ματάκηδες ωςυπεύθυνους ασφαλείας των αεροδρομίων,ώστε να ξεχαρμανιάζουν στη δουλειά καινα μην είναι αναγκασμένοι να σκαρφαλώνουνστα δέντρα για να ικανοποιήσουν το πάθοςτους. Βέβαια, σε μια τέτοια περίπτωση,ελλοχεύει ο κίνδυνος οι ματάκηδες ναέχουν στραμμένη την προσοχή τους στουςβύζους και στα κωλομέρια των επιβατώνκαι να μην εντοπίζουν τα όπλα και ταναρκωτικά. Έντονα αντιδράει στο νέοσύστημα ελέγχου των επιβατών η ελληνικήΑριστερά, γιατί πιστεύει πως είναι ψυχρόκαι απάνθρωπο. Αριστεροί διανοούμενοιυποστηρίζουν αναφανδόν την παραδοσιακήμέθοδο απογύμνωσης των επιβατών -απότους υπεύθυνους ασφαλείας- και τοψαχούλεμα με τα χέρια, ώστε να μη χάνεταιη ανθρώπινη επαφή και η επικοινωνία.

ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΑΡΓΙΑ;
Πανηγυρισμοίγια την κρίση

Μεενθουσιασμό αντιμετωπίζουν πια οιΈλληνες την οικονομική κρίση γιατίσκέφτονται πως ίσως οδηγήσει σε ένανπαγκόσμιο πόλεμο, οπότε θα έχουμε γιαμια ακόμα φορά την ευκαιρία να διατρανώσουμετην αγάπη μας για την Ελευθερία, αψηφώνταςτις υπέρτερες δυνάμεις και την κολοσσιαίαυπεροπλία των αντιπάλων μας. Σε μιατέτοια περίπτωση, μετά το τέλος τουπολέμου, θα έχουμε μια ακόμα εθνικήεορτή. Θα είμαστε ο μόνος λαός στον κόσμοπου θα έχει τρεις εθνικές εορτές -καιοι άλλοι λαοί θα μας κοροϊδεύουν-, αλλάσκασίλα μας, γιατί έτσι θα έχουμε μιαακόμα αργία. Καλό θα ήταν πάντως ο νέοςπαγκόσμιος πόλεμος να ξεκινήσει στις24 ή στις 26 Μαρτίου, ώστε στο μέλλον νακαθόμαστε δυο μέρες. Αν μάλιστα ακολουθείκαι κάνα Σαββατοκύριακο, θα έχουμε ένατετραήμερο στη διάθεσή μας και θαμπορούμε να πηγαίνουμε και εκδρομές.Ζήτω η οικονομική κρίση!

ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΡΟΥΒΙΤΣΑ
Συγκίνησηστο Πανελλήνιο

ΟΣάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη απέκτησανμια κόρη (να τους ζήσει).
Η Κάτια Ζυγούληαναγκάστηκε να κάνει καισαρική τηνπερασμένη Κυριακή, γιατί υπήρχε οκίνδυνος το παιδί να γεννηθεί μεσοβδόμαδακαι αυτό θα είχε ως συνέπεια να πάθεικατάθλιψη από τη λοχεία ο Σάκης και ναπέσει έξω το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Οιυπεύθυνοι του ΑΝΤ1 είχαν προτείνει στηνΚάτια Ζυγούλη να γεννήσει κατά τηδιάρκεια της προβολής του X FACTOR -θα τηνξεγεννούσε ο Νίκος Μουρατίδης- αλλά δεντα βρήκαν στα λεφτά. Όλη η χώρα πανηγύρισετη γέννηση της κόρης του Σάκη Ρουβά καιόλοι οι Έλληνες αναστέναξαν με ανακούφισηγιατί, όσο ήταν έγκυος η Κάτια Ζυγούλη,τα κανάλια μας είχαν γκαστρώσει με τηνεγκυμοσύνη της. Το κοριτσάκι είναιυγιέστατο, αλλά, αν θέλουμε να παραμείνειυγιές, θα πρέπει να το πάρουμε μακριάαπό τους γονείς του το συντομότεροδυνατό. Αν περάσει ο καιρός και καταλάβειποιοι το έφεραν στον κόσμο, θα είναιαργά για να το σώσουμε.

Στήλες
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Θοδωρής Αντωνόπουλος / Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, αξιότιμε κ. συνήγορε, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα ανθυγιεινά. Τουλάχιστον για όσο μπορούν να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο κακοποιητικές απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές, σαν αυτές που είτε εκφέρετε είτε ενθαρρύνετε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ