Talk of the Town

Talk of the Town Facebook Twitter
0

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ
Βιβλίοκαι σίριαλ ετοιμάζει ο Ρουσόπουλος

Μεμεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το βιβλίοτου Θόδωρου Ρουσόπουλου. Το βιβλίο έχειτον τίτλο Συστημένο και είναι γραμμένοσε πρώτο πρόσωπο. Ο Θόδωρος Ρουσόπουλοςσυνεχίζει τις προσωπικές εξομολογήσειςπου ξεκίνησε στη Βουλή και αποκαλύπτειπως ο πατέρας του ήταν ένας πολύ βίαιοςταχυδρόμος και τον σάπιζε στο ξύλο μετον ταχυδρομικό σάκο. Επίσης ο κ.Ρουσόπουλος αναφέρει στο βιβλίο τουπως πρωτοφόρεσε παπούτσια στα δεκαπέντετου χρόνια, πως διάβαζε με το φως τηςλάμπας επειδή ο πατέρας του ήταντσιγκούνης και πως δούλευε λουστράκοςστα δικαστήρια σαν τον Βασιλάκη Καΐλα.Το βιβλίο του κύριου Ρουσόπουλου σίγουραθα βρίσκεται στην κορυφή των best-seller στηχριστουγεννιάτικη αγορά του βιβλίου.Ήδη, όλα τα ιδιωτικά κανάλια κάνουνπροσφορές για τα δικαιώματα του βιβλίουώστε η ζωή του κ. Ρουσόπουλου να γίνεισίριαλ και να σαρώσει την τηλεθέαση.Ενδιαφέρον για τα δικαιώματα έχειεκδηλώσει και το BBC επειδή το βρετανικόφλέγμα του κ. Ρουσόπουλου έχει θαμπώσειτους Βρετανούς που πιστεύουν πως οιδανικός ηθοποιός για να ενσαρκώσειτον τέως υπουργό Επικρατείας είναι οΤζέρεμι Άιρονς. Ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσεπως είναι ενθουσιασμένος από το μεγάλοενδιαφέρον για το βιβλίο του και πωςελπίζει να βγάλει πολλά χρήματα ώστενα μπορέσει να ξοφλήσει το δάνειο γιατα σπιτάκια του.

ΑΧΤΙ ΤΟ' ΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
Γιατίπροτίμησε τη ΝΔ ο Ρουσόπουλος;

Μετάαπό τη δήλωση του κ. Θόδωρου Ρουσόπουλουστη Βουλή πως ο πατέρας του ήτανταχυδρόμος, το ΠΑΣΟΚ ζητάει τη σύστασηεξεταστικής επιτροπής, για να διαπιστωθείαν ο πατέρας του κ. Ρουσόπουλου πήγαινετις συντάξεις στις γριές ή τις έβαζεστην τσέπη του. Σύμφωνα με δημοσιογραφικέςπληροφορίες, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δενέχουν συγχωρήσει ακόμα στον κ. Ρουσόπουλοτο γεγονός πως προτίμησε να κυλιστείστο βούρκο της πολιτικής κονίστρας μετη Νέα Δημοκρατία και όχι με το ΠΑΣΟΚ.

NAKED CITY
Οιμετανάστες βγάζουν τα ρούχα

Μεγάληαίσθηση δημιούργησαν στην ελληνικήκοινωνία κάποιες φωτογραφίες πουεμφανίζουν αστυνομικούς να ξεγυμνώνουνέναν αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας.Ήδη, από πολλές πλευρές ακούγεται τοαίτημα να κυκλοφορούν γυμνοί όλοι οιμετανάστες, ώστε αφενός να τους ξεχωρίζουμεκαι αφετέρου να μην έχουν πού να κρύψουντο πορτοφόλι που θα μας κλέψουν. Δυστυχώς,το δίκαιο αυτό αίτημα δεν μπορεί ναπραγματοποιηθεί επειδή θα υπάρξειπροσβολή της δημοσίας αιδούς, αλλά τώραεξετάζεται το ενδεχόμενο οι αλλοδαποίνα κυκλοφορούν με μπούργκα. Οι αστυνομικοίπου ενεπλάκησαν στο περιστατικό με τοναλλοδαπό παρασημοφορήθηκαν από τονυπουργό Δημόσιας Τάξης, αν και δήλωσανπως δεν ξεγύμνωσαν τον αλλοδαπό για νατον εξευτελίσουν αλλά για να διαπιστώσουνσε τι κατάσταση βρίσκεται ώστε στησυνέχεια να τον πουλήσουν για όργανα.

ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
Προστατευόμενοείδος οι μοναχοί

Μετάαπό την απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ να χαρακτηρίσειτη λίμνη Βιστωνίδα εθνικό πάρκο, ηκυβέρνηση σκέφτεται να κάνει εθνικόπάρκο και το Άγιον Όρος, ώστε ναπροστατευτεί η Ορθοδοξία. Στους επισκέπτεςτου Αγίου Όρους δεν θα επιτρέπεται ναέρχονται σε επαφή με τους μοναχούς -ώστενα ταράζουν τον μοναχικό τους βίο-, αλλάθα μπορούν να τους βλέπουν μόνο πίσωαπό τα κάγκελα και να τους φωτογραφίζουναπό μακριά. Οι μοναχοί θα θεωρούνταιστο εξής προστατευόμενο είδος και επειδήαπειλούνται με εξαφάνιση δεν θαεπιτρέπονται οι επισκέψεις στο ΆγιονΌρος την εποχή του ζευγαρώματος, ώστενα μη διαταράσσεται η διαδικασία τηςαναπαραγωγής. Παράλληλα, θα τοποθετηθούνσε πολλά σημεία του Αγίου Όρους πινακίδεςπου θα γράφουν «Μην τους ταΐζετε»,για να καταλάβουν επιτέλους οι επισκέπτεςπως δεν πρέπει να πετάνε φιστίκια καιμπανάνες στους μοναχούς.

ΛΑΚΗΣ, ΜΙΜΗ, ΚΙΜΟΥΛΗΣ
Ηκρίση ενώνει τους καλλιτέχνες

Ημεγάλη οικονομική κρίση έχει προβληματίσειτους ανθρώπους του θεάτρου που σκέπτονταινα δημιουργήσουν θιάσους πρωταγωνιστώνγια να προσελκύσουν το κοινό στιςθεατρικές αίθουσες. Ήδη, η Μιμή Ντενίση,ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Γιώργος Κιμούληςανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να συνεργαστούνκαι να ανεβάσουν τα Παλουκώματα τουΊψεν στο θέατρο Λαχαναγορά. Το έργο θαπαιχτεί μέχρι τα Φώτα και στη συνέχειαοι τρεις πρωταγωνιστές θα αρχίσουνπεριοδεία στην ελληνική ύπαιθρο και θαφτάσουν μέχρι και τα Πομακοχώρια, μεστόχο να αποκαταστήσουν τη σχέση τουλαϊκού κοινού με τα έργα του κλασικούρεπερτορίου. Αυτή η προσπάθεια εντάσσεταιστο πρόγραμμα «Μπουλούκια καιΠανηγύρια» και χρηματοδοτείται απότο υπουργείο Πολιτισμού. Με μεγάληαγωνία αναμένεται και η επόμενη σύμπραξητων τριών μεγάλων μας ηθοποιών στηδροσερή καλοκαιρινή επιθεώρηση Η μπάρατου Ομπάμα που θα παιχτεί στο Δελφινάριο.

ΤΡΙΚ Η ΦΥΓΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ
Ανέβασετις πωλήσεις στο εστιατόριο του μπαμπάτης

ΗΚαλομοίρα επέστρεψε μυστικά στην Ελλάδακαι εργάζεται σε φαστφουντάδικο τηςΓλυφάδας μεταμφιεσμένη σε άντρα. Ησυγκλονιστική αυτή είδηση έγινε γνωστήόταν μια πελάτισσα παραπονέθηκε επειδήη Καλομοίρα χρησιμοποιούσε τις γυναικείεςτουαλέτες. Μάταια οι Έλληνες δημοσιογράφοιξημεροβραδιάζονταν τις τελευταίεςημέρες στο εστιατόριο του πατέρα τηςΚαλομοίρας στη Νέα Υόρκη, περιμένονταςνα τη ρωτήσουν για ποιο λόγο εγκατέλειψεξαφνικά την Ελλάδα. Σύμφωνα με τη θείατης Καλομοίρας, η φυγή της νεαρήςτραγουδίστριας στις Ηνωμένες Πολιτείεςήταν ένα διαφημιστικό κόλπο και οφείλεταιστον πατέρα της. Οι δουλειές στο εστιατόριοτου πατέρα της Καλομοίρας δενπήγαιναν καθόλου καλά και σκέφτηκε πως,αν η κόρη του επέστρεφε στη Νέα Υόρκη,θα την αναζητούσαν δεκάδες έγκριτοιΈλληνες δημοσιογράφοι για να τηςαποσπάσουν μια δήλωση. Αυτό πραγματικάσυνέβη και είχε ως αποτέλεσμα νακατακλυστεί το εστιατόριο από Έλληνεςδημοσιογράφους που ξεσκίστηκαν ναπαραγγέλνουν σουβλάκια και μουσακάδες.Με αυτόν το τρόπο, ο πατέρας της Καλομοίραςγλίτωσε από την οικονομική καταστροφή.

Στήλες
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Θοδωρής Αντωνόπουλος / Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, αξιότιμε κ. συνήγορε, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα ανθυγιεινά. Τουλάχιστον για όσο μπορούν να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο κακοποιητικές απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές, σαν αυτές που είτε εκφέρετε είτε ενθαρρύνετε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ