ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

Talk of the Town

Talk of the Town Facebook Twitter
0

ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΝΟΥ
«Πατέρα»αποκαλεί τον Μάκη ο Παπαμιχαήλ

Μεγάληαίσθηση προκάλεσαν οι εκμυστηρεύσειςπου έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στηνεκπομπή «Κίτρινος Τύπος», στοπλαίσιο της προώθησης του βιβλίου τουΜου έχουν τελειώσει τα λεφτά. Ο «εθνικός»μας γιος εξομολογήθηκε στον ΜάκηΤριανταφυλλόπουλο πως δεν ένιωσε ποτέτο πατρικό χάδι και την πατρική στοργή,αλλά θυμάται ακόμα την πατρική σφαλιάρα.Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ξεκαθάρισεπως δεν δέρνει ποτέ τα παιδιά του -τοέχει αναλάβει η Κιμ- και κατήγγειλε πωςο Θέμος Αναστασιάδης κάνει τα παιδιάτου μαύρα στο ξύλο. Οι τηλεθεατέςβούρκωσαν όταν είδαν τον Γιάννη Παπαμιχαήλνα πέφτει στην αγκαλιά του Μάκη και νατον φωνάζει «πατέρα», ενώ αυτό πουέκανε όλο το πανελλήνιο να ξεσπάσει σελυγμούς ήταν η δήλωση του Μάκη πως είναιαποφασισμένος να υιοθετήσει τον ΓιάννηΠαπαμιχαήλ γιατί του θυμίζει πολύ τονΦιντέλ, τον παπαγάλο του, που κάηκε στοστούντιο του Alpha.

ΤΟΠΛΕΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ
Κινήσειςτόνωσης από τον Alpha

Έντονοςπροβληματισμός επικρατεί στον Alphaεξαιτίας των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασηςτου κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Η ΡίτσαΜπιζόγλη δέχεται έντονες πιέσεις ναπαρουσιάζει το δελτίο φορώντας μόνοένα μαύρο σουτιέν, ενώ παράλληλα έχουνκινηθεί οι διαδικασίες αλλαγής τουεπωνύμου της, γιατί δεν είναι δυνατόννα κάνεις καριέρα στην τηλεόραση με τοεπώνυμο «Μπιζόγλη» - στο εξής, ηΡίτσα Μπιζόγλη θα ονομάζεται ΡίτσαΧέιγουορθ. Παράλληλα, εξετάζεται τοενδεχόμενο επιστροφής της Έλλης Στάη,αλλά η κυρία Στάη έχει πληροφορηθεί πιατους όρους αποχώρησης της Μάρας Ζαχαρέακαι ζητάει να μπει στο συμβόλαιό τηςένας όρος που θα προβλέπει πως, αναποχωρήσει οικειοθελώς, ο σταθμός θατης δώσει οικειοθελώς το βάρος τουκυρίου Κοντομηνά σε χρυσάφι και τη λίμνηΤιτικάκα. Στελέχη του σταθμού προσπαθούννα πείσουν τον Γιώργο Μητσικώστα ναπαρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων,ώστε να μιμείται κάθε βράδυ όλους τουςπαρουσιαστές και όλους τους καλεσμένουςτων άλλων δελτίων ειδήσεων και νατρελάνει τα μηχανάκια της KGB.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ «Ε.Τ.» Ο ΤΖΙΜΗΣ
ΟΘόδωρος πιέζει τη Γιάννα

Απογοητευμένηείναι κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου απότην πορεία του «Ελεύθερου Τύπου»και τώρα σκέφτεται να προσφέρει από ένασπίτι με πισίνα σε κάθε αναγνώστη, μπαςκαι τσιμπήσουν λίγο οι κυκλοφορίες. Ηκυρία Αγγελοπούλου έχει να αντιμετωπίσεικαι τη δικαιολογημένη οργή του συζύγουτης που βλέπει κάποιους δημοσιογράφουςνα γίνονται ζάπλουτοι και αυτός νακινδυνεύει να πεθάνει στην ψάθα. Ο κ.Δασκαλάκης είπε στην κυρία Αγγελοπούλουπως η μόνη σωστή επιλογή που έχει κάνειήταν αυτή του Τζίμη Πανούση στο ραδιοφωνικόσταθμό «City». Τώρα η κυρία Αγγελοπούλουετοιμάζεται να προτείνει στον ΤζίμηΠανούση τη θέση του διευθυντή στον«Ελεύθερο Τύπο», ενώ παράλληλαεπισκέπτεται καθημερινά τα Εξάρχειακαι συζητάει με αναρχικούς, μπαχαλάκηδεςκαι αριστεριστές σε μια προσπάθεια νατους πείσει να γράφουν στην εφημερίδατης και να κάνουν εκπομπές στο σταθμότης για να ανατρέψουν το σύστημα.

ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Είχεάγχος η Λόπεζ αν άρεσε

ΣτηνΑθήνα βρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ για ναπαρουσιάσει τη νέα της κολεξιόν με ρούχαγια έγκυες και ψωμωμένες. Για τις ανάγκεςτης καμπάνιας η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκεσε πάρτι στο Lagonissi Grand Resort, ενώ πέρασεαιφνιδιαστικά και από το κατάστημα JLoτης Γλυφάδας για να τσεκάρει μήπως τηςκλέβουν τις εισπράξεις. Η Λατίνασχεδιάστρια επισκέφτηκε και το ΚλειστόΓήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ για να κάνειμια μίνι επίδειξη της νέας της κολεξιόναλλά συγκινήθηκε τόσο πολύ από τιςεκδηλώσεις αγάπης του κόσμου που άφησεκατά μέρος την επίδειξη μόδας, άρπαξεένα μικρόφωνο και άρχισε να χορεύει καινα τραγουδάει. Λίγο πριν αναχωρήσει απότην πατρίδα μας, η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσεστους δημοσιογράφους πως θα έλεγε μερικάτραγούδια ακόμα για τους θαυμαστές τωνρούχων της, αλλά είχε ακούσει πως στηνΕλλάδα συνηθίζουν να κολλάνε στο μέτωποτων τραγουδιστών χρήματα, οπότε, ότανείδε πως δεν έπεφτε η χαρτούρα, έβγαλετο συμπέρασμα πως οι φωνητικές τηςικανότητες δεν ενθουσίασαν τουςφασιονίστες.

ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ
ΛύσηΚαραμανλή για την οικονομική ρευστότητα«Ρουσόπουλου»

Μεγάλοοικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οΘόδωρος Ρουσόπουλος και η σύζυγός τουμετά από την απόφαση της κυρίας Ζαχαρέανα αναστείλει την επαγγελματική τηςιδιότητα. Το ζευγάρι έχει πάρει δάνειογια αγορά ακινήτου και τώρα δεν μπορείνα πληρώσει τις δόσεις. Ο Κώστας Καραμανλήςπρότεινε στη Μάρα Ζαχαρέα να αναλάβειτον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου-άλλωστε, αυτό έκανε στην τηλεόραση καιστο ραδιόφωνο- και να απαντά στουςδημοσιογράφους μαζί με τον σύζυγό της,ώστε να μπαίνουν δυο μισθοί στο σπίτι.Ο πρωθυπουργός πιστεύει πως ένα ντουέτοκυβερνητικών εκπροσώπων θα αντιστρέψειτο αρνητικό κλίμα που υπάρχει για τηνκυβέρνηση γιατί θα ξυπνήσει στον ελληνικόλαό μνήμες από μεγάλα καλλιτεχνικάζευγάρια του παρελθόντος, όπως οΚαζαντζίδης και η Μαρινέλλα, ο ΜανώληςΧιώτης και η Μαίρη Λίντα και ο ΦώτηςΜεταξόπουλος με τη Φοντάνα. Η ΜάραΖαχαρέα αρνήθηκε ευγενικά την πρότασητου Κώστα Καραμανλή, λέγοντάς του πωςο Κοντομηνάς και ο Κουρής πλήρωναν κάπωςκαλύτερα, αλλά ο πρωθυπουργός αισθάνεταιυπεύθυνος για τη δεινή οικονομικήκατάσταση στην οποία έχει περιέλθει οστενός του συνεργάτης και επανήλθε μεμια νέα πρόταση που έγινε δεκτή μεενθουσιασμό: Ο κ. Καραμανλής -με τησύμφωνη γνώμη της συζύγου του- πρότεινεστο ζεύγος Ρουσόπουλου-Ζαχαρέα ναμετακομίσουν στο σπίτι του στη Ραφήνακαι να νοικιάσουν τα σπίτια τους ώστενα μπορέσουν να αποπληρώσουν το δάνειο.Τα δυο ζευγάρια θα μένουν μαζί και οΚώστας Καραμανλής θα πληρώνει όλα ταέξοδα, ενώ η μόνη υποχρέωση που θα έχειη κυρία Ζαχαρέα θα είναι να σφουγγαρίζει,να μαγειρεύει, να διαβάζει τα παιδιά,να τα πηγαινοφέρνει στο σχολείο, ναπηγαίνει στη λαϊκή, να βάζει μπουγάδακαι να σιδερώνει.

Στήλες
0

ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Θοδωρής Αντωνόπουλος / Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, αξιότιμε κ. συνήγορε, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα ανθυγιεινά. Τουλάχιστον για όσο μπορούν να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο κακοποιητικές απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές, σαν αυτές που είτε εκφέρετε είτε ενθαρρύνετε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ