Talk Of The Town

Talk Of The Town Facebook Twitter
0

ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ
Μέχρι καιλοχίες καθηγητές πανεπιστημίου θα δούμε

Την πρόθεσητης κυβέρνησης να καταργήσει τη θητείαστην Αεροπορία και στο Ναυτικό ανακοίνωσεο υπουργός Εθνικής Άμυνας ΒαγγέληςΜεϊμαράκης. Η κυβέρνηση αποφάσισε όλοιοι στρατεύσιμοι να κατατάσσονται στοΣτρατό Ξηράς επειδή οι σημερινοί νέοιφοβούνται τα αεροπλάνα και δεν ξέρουννα κολυμπάνε, με αποτέλεσμα να παθαίνουνιλίγγους και να πνίγονται σε μια κουταλιάνερό. Παράλληλα, ο υπουργός ΕθνικήςΆμυνας δήλωσε πως θα καταργηθούν ταόπλα στο στρατό και στο εξής οι νεοσύλλεκτοιθα εκπαιδεύονται στο κέντημα, στο πλέξιμοκαι στον αργαλειό. Επίσης, οι νεοσύλλεκτοιθα περνάνε από ενδελεχείς ιατρικέςεξετάσεις, ώστε να ανακαλυφθούν όλοιόσοι έχουν τρία αρχίδια, ενώ θα επανέλθεικαι το κωλοβυθόμετρο. Πρόθεση τουυπουργείου Εθνικής Άμυνας ήταν ναυποβάλλονται όλοι οι στρατεύσιμοι σεεξετάσεις για χρήση ναρκωτικών ουσιώναλλά αυτή η ιδέα εγκαταλείφθηκε γιατίθα έπαιρναν αμέσως απολυτήριο όλοι καιθα έμεναν τα σύνορά μας αφύλακτα. Γιανα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της χρήσηςναρκωτικών ουσιών από τους στρατεύσιμουςθα τους παρέχεται μαζί με το πρωινό έναςμπάφος -ώστε να μην παθαίνουν στερητικόσύνδρομο-, ενώ μετά τον κυριακάτικοεκκλησιασμό, μαζί με τη Θεία κοινωνίακαι το αντίδωρο, θα προσφέρεται στουςστρατεύσιμους κοκαΐνη καλής ποιότηταςγια να την «ακούνε» κανονικά και να μηντραβάνε ζόρια. Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη,στόχος της κυβέρνησης είναι να δίνονταιαναβολές σπουδών για λίγα χρόνια, γιανα πηγαίνουν όλοι στο στρατό σε όσομικρότερη ηλικία γίνεται. Υπάρχειμάλιστα η σκέψη να πηγαίνουν όλοιφαντάροι πριν πάνε στο Δημοτικό για ναμην έχουν αγωνία για την καριέρα τους.Ο κύριος Μεϊμαράκης πιστεύει πως, ανκάποιος έχει πάρει μάστερ, είναι δύσκολονα υπακούσει στο λοχία -που είναι ντιπστουρνάρι και μπουρτζόβλαχος-, οπότευπάρχει η σκέψη οι λοχίες να είναικαθηγητές πανεπιστημίων και οι δεκανείςδιανοούμενοι της Αριστεράς. Λίγο πριναπό τις εκλογές, ο κ. Μεϊμαράκης θαανακοινώσει τη μείωση της θητείας απόδώδεκα σε εννέα μήνες. Η μείωση τηςθητείας σε εννέα μήνες δίνει στον κάθεστρατεύσιμο τη δυνατότητα να γκαστρώσειτην αγαπημένη του λίγες μέρες πρινπαρουσιαστεί στο Στρατό και έτσι να μηνέχει την αγωνία πως την ώρα που αυτόςθα καθαρίζει τις χέστρες με τηνοδοντόβουρτσα η καλή του θα βγάζει ταμάτια της με τον έναν και με τον άλλον.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ
Διοργανώνεικοπή δέντρων μαζί με το πέταγμα αετού

Ξεκίνησαν οιαποκριάτικες εκδηλώσεις του ΔήμουΑθηναίων με στόχο το αποκριάτικο κέφινα μεταφερθεί στις περισσότερες γειτονιέςτης πρωτεύουσας και να μην περιοριστείστο κέντρο της πόλης, όπως συνέβη με τιςεορταστικές ταραχές των Χριστουγέννων.Τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίωνθα δώσουν το δικό τους χαρούμενο τόνοστην τρελή Αποκριά, παίζοντας ξεσηκωτικάβαλσάκια της Κατοχής και εύθυμες ρούμπεςτης Μικρασιατικής Καταστροφής, αλλάκάθε ορχήστρα θα περιφρουρείται απόδέκα διμοιρίες των ΜΑΤ γιατί υπάρχει οκίνδυνος να σκάσουν μύτη τίποτα αναρχικοί,να πετάξουν μολότοφ στους μουσικούςκαι να τους κάνουν φλαμπέ την ώρα πουθα παίζουν το καρναβαλικό εμβατήριο«Βάλ' το ντόμινο Λενιώ». Οι δημοφιλέστερεςμεταμφιέσεις για τις φετινές Απόκριεςείναι αυτές του μπάτσου και τουαντιεξουσιαστή. Δεν είναι λίγοι μάλισταοι αστυνομικοί που νοικιάζουν τη δεύτερηστολή τους σε απαιτητικούς μασκαράδες,για να βγάλουν το χαρτζιλίκι τους. Κατάτη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεωντης Αποκριάς -και για να μη χαλάσει ηπεριρρέουσα ατμόσφαιρα ανεμελιάς καικεφιού-, η Αστυνομία θα προβεί στη λήψηαυξημένων μέτρων γιατί υπάρχουνπληροφορίες πως οι κουκουλοφόροι θαμεταμφιεστούν σε πιερότους και κολομπίνεςκαι θα ανοίγουν τα κεφάλια των αστυνομικών,πετώντας τους πέτρες σε σχήμα κομφετίκαι σερπαντίνες από ταβανόπροκες. Έτσι,ειδικά για τις φετινές Αποκριές,απαγορεύονται στους καρναβαλιστές ημάσκα, το καπέλο και το έντονο μακιγιάζ,ενώ όσοι επιθυμούν να φορέσουν στολήντόμινο θα είναι υποχρεωμένοι να γράφουνμε μεγάλα γράμματα πάνω στη στολή τουςτο ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσηκατοικίας τους και τον αριθμό τουφορολογικού τους μητρώου. Παράλληλα, οδιοικητής της Αστυνομίας απηύθυνεέκκληση στον Επαναστατικό Αγώνα καιστη Σέχτα Επαναστατών να διακόψουν γιαλίγο την επανάσταση και να μην πυροβολήσουνάλλους αστυνομικούς μέχρι την ΚαθαράΔευτέρα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος -αντίγια αστυνομικούς- να δολοφονήσουν τίποταζαβά 15χρονα που ντύθηκαν μπάτσοι γιατις Απόκριες. Το ξεφάντωμα της Αποκριάςθα κορυφωθεί την Καθαρά Δευτέρα στολόφο του Φιλοπάππου, όπου θα στηθεί έναξέφρενο γλέντι με χορούς, τραγούδια καιδωρεάν διανομή χαλβά και λαγάνας στουςπεινάλες. Μετά από πρωτοβουλία τουΝικήτα Κακλαμάνη, το παραδοσιακό πέταγματου αετού θα συνδυαστεί φέτος πανηγυρικάμε την κοπή όλων των δέντρων του λόφουτου Φιλοπάππου και την ταυτόχρονη έναρξητων εργασιών για την κατασκευή υπόγειουπάρκινγκ που θα χωράει τρεις χιλιάδεςνταλίκες, πέντε χιλιάδες μπουλντόζεςκαι δέκα χιλιάδες μπετονιέρες.

Στήλες
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Θοδωρής Αντωνόπουλος / Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, αξιότιμε κ. συνήγορε, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα ανθυγιεινά. Τουλάχιστον για όσο μπορούν να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο κακοποιητικές απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές, σαν αυτές που είτε εκφέρετε είτε ενθαρρύνετε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ