Talk of the Town

Talk of the Town Facebook Twitter
Βασίλης Παλαιοκώστας
0

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
Παλαιοκώστας και Ρωχάμης

Προβληματισμόέχουν προκαλέσει στην κυβέρνηση οιπρόσφατες δημοσκοπήσεις. Σε μια προσπάθειανα βελτιωθεί το προφίλ της κυβέρνησης,το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμουεισηγήθηκε στον πρωθυπουργό τηνυπουργοποίηση του διαβόητου κακοποιούΒασίλη Παλαιοκώστα, ο οποίος έχει μεγάληαπήχηση στα λαϊκά στρώματα και στιςγυναίκες σε κλιμακτήριο. Ο υπουργόςΕπικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωποςτου κ. Χρήστου Λαμπράκη, ο κ. ΘεόδωροςΡουσόπουλος, επισκέφθηκε τον ΒασίληΠαλαιοκώστα στις φυλακές της Κέρκυραςκαι του πρότεινε να αναλάβει το υπουργείοΔικαιοσύνης, αλλά ο κ. Παλαιοκώσταςαρνήθηκε ευγενικά την πρόταση, λέγονταςπως έχει καταφέρει με πολύ κόπο ναφτιάξει ένα όνομα στην κοινωνία και δενείναι διατεθειμένος να το λερώσει. Μετάτην άρνηση του Βασίλη Παλαιοκώστα νασυμμετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα, οκ. Ρουσόπουλος έχει εντολή από τονπρωθυπουργό να προσεγγίσει τον ΒαγγέληΡωχάμη για να τον πείσει να εισέλθειστην πολιτική κονίστρα, αλλά δεν υπάρχουνμεγάλες ελπίδες αφού ο κ. Ρωχάμης έχειτονίσει επανειλημμένως πως δεν τονενδιαφέρουν τα κυβερνητικά πόστα γιατίθέλει να ζει με το κούτελο καθαρό.

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
Κοσμική κυρία σοκάρει

Επίθεσηαπό φονικό τσιμπούρι δέχτηκε γνωστήκοσμική κυρία της Αθήνας στην παραλίαParadise της Μυκόνου. Η επίθεση του τσιμπουριούεκδηλώθηκε στο beach bar Kolopilala, την ώρα πουτο κέφι είχε φτάσει στα ύψη και κόντευενα χτυπήσει κόκκινο. Το φονικό τσιμπούριτσίμπησε τη γνωστή κοσμική κυρία στομπούτι και πέθανε αμέσως - το τσιμπούρι,όχι η κυρία. Οι μπράβοι του «Kolopilala»μετέφεραν το άτυχο φονικό τσιμπούριστο NοσοκομείοΜυκόνου, όπου και διαπιστώθηκε πως οθάνατός του οφειλόταν σε υπερβολικήδόση αλκοόλ, ενώ βρέθηκε θετικό και στηναπαγορευμένη ουσία μεθυλτριενολόνη. Ηγνωστή κοσμική κυρία συνελήφθη αμέσωςκαι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίοςτης απήγγειλε την κατηγορία της θανάτωσηςσπάνιου ζώου που είναι υπό εξαφάνιση,ενώ τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσειη ΔΟΕ και, αν και το δεύτερο δείγμα τηςκοσμικής κυρίας βρεθεί θετικό, θα τηςαπαγορεύσει να πατήσει ξανά τoπόδι της στη Μύκονο τα επόμενα έξιχρόνια, χωρίς όμως να αποκλείεται νατης επιβληθεί ισόβιος αποκλεισμός. Εντω μεταξύ, στη Μύκονο τα ξέφρενα πάρτιμε τις καλλίγραμμες παρουσίες συνεχίζονταιμέχρι τελικής πτώσεως.

ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΖΗΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Μεσολάβηση για τη Γιουροβίζιον

Έντονοςδιαγράφεται ο κίνδυνος να ματαιωθεί οεπόμενος διαγωνισμός της Γιουροβίζιον,μετά από την αψυχολόγητη ενέργεια τηςΡωσίας να αναγνωρίσει την Αμπχαζία καιτη Νότια Οσετία. Πολλές ευρωπαϊκές χώρεςφέρονται αποφασισμένες να μη στείλουντους τραγουδιστές τους στη Μόσχα, ενώακούγονται και φωνές που ζητούν νααφαιρεθεί η διοργάνωση από τη Ρωσία καινα ανατεθεί σε κάποια άλλη χώρα. ΗΟυκρανία -που τερμάτισε δεύτερη στονπρόσφατο διαγωνισμό- αρνείται να αναλάβειτη διοργάνωση του θεσμού, γιατί φοβάταιπως η Ρωσία θα θεωρήσει εχθρική μιατέτοια ενέργεια και θα της επιτεθεί μεπυρηνικά όπλα. Η τρίτη θέση της Καλομοίραςδίνει το δικαίωμα στη χώρα μας ναδιοργανώσει το διαγωνισμό, αλλά ηκυβέρνηση φοβάται πως κάτι τέτοιο θασήμαινε την ματαίωση της κατασκευήςτου ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου SouthStream. Κάποιοι πιστεύουν πως παρουσιάζεταιμια χρυσή ευκαιρία για τη χώρα μας ναζητήσει τη μόνιμη τέλεση του διαγωνισμούτης Γιουροβίζιον στην Αρχαία Ολυμπία.Ο Κώστας Καραμανλής έχει αποφασίσει νααναλάβει διπλωματική πρωτοβουλία, ώστενα τηρείται η γιουροβιζιονική εκεχειρίακατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Γι'αυτό το λόγο, ο πρωθυπουργός θα μεταβείτις επόμενες ημέρες στη Μόσχα για νασυναντηθεί με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφκαι τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Τον ΚώσταΚαραμανλή θα συνοδεύει μια αντιπροσωπείαδιακεκριμένων γιουροβιζιονολόγων, στηνοποία -μεταξύ άλλων- θα συμμετέχουν οΓιώργος Κατσαρός, η Μπέσσυ Αργυράκη καιο Πασχάλης.

ΤΑΜΤΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ
Παρέμβαση Ντόρας σε Γιουροβίζιον

Σεμεγάλο δίλημμα βρίσκεται η κυβέρνησησε ό,τι αφορά τον τραγουδιστή που θαεκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμότης Γιουροβίζιον - αν τελικά πραγματοποιηθεί.Η αρχική επιλογή είναι ο Σάκης Ρουβάςαλλά η υπουργός Εξωτερικών ΝτόραΜπακογιάννη πιστεύει πως πρέπει ναεκμεταλλευτούμε το momentum και να στείλουμεστη Γιουρoβίζιον την Τάμτα. Η Τάμτακατάγεται από τη Γεωργία και η ΝτόραΜπακογιάννη πιστεύει πως θα καταφέρεινα κερδίσει αμέσως τη συμπάθεια τωνΕυρωπαίων, αφού προέρχεται από μια χώραπου περνάει τραγικές στιγμές. Σύμφωναμε την κυρία Μπακογιάννη, η Τάμτα θαπρέπει να ανέβει στη σκηνή της Γιουροβίζιονντυμένη με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα καιμε μαύρο τσεμπέρι στα μαλλιά• η υπουργόςΕξωτερικών υποστηρίζει πως θα ήτανχρήσιμο να πούμε ψέματα στους Ευρωπαίουςότι η Τάμτα βιώνει ένα βαρύ πένθος -αφούέχασε όλο της το σόι από μια οβίδα τουρωσικού πυροβολικού- ώστε τα δωδεκάριανα πέφτουν βροχή. Ο υπουργός ΟικονομικώνΓιώργος Αλογοσκούφης, από τη μεριά του,πιστεύει πως δεν χρειάζεται να κάνουμεπεριττά έξοδα για το φόρεμα και τοτσεμπέρι, ενώ παράλληλα τονίζει πως δενχρειάζεται να πούμε ότι η Τάμτα έχασεόλους τους συγγενείς της στον πόλεμο,αφού μόλις δουν οι Ευρωπαίοι πόσο αδύνατηείναι, θα τη λυπηθούν και θα ξεσκιστούννα παίρνουν τηλέφωνο για να την ψηφίσουν.

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκκλησιαστικά σχολεία 

Σύμφωναμε εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας,οι μαθητές που θα παίρνουν απαλλαγή απότα Θρησκευτικά θα μπαίνουν στην τάξηγια τη διδασκαλία άλλου μαθήματος - οιμαθητές που δεν θα παρακολουθούν ταΘρησκευτικά θα είναι υποχρεωμένοι ναπαρακολουθούν Ανώτερα Μαθηματικά,Πυρηνική Φυσική και Νανοτεχνολογία,ενώ στα διαλείμματα θα πρέπει νακαθαρίζουν τις τουαλέτες. Παράλληλα,το υπουργείο Παιδείας εξετάζει σοβαράτην πιθανότητα να δημιουργήσει ξεχωριστάσχολεία για τους αλλόθρησκους καιετερόδοξους μαθητές, ώστε να μηνεπηρεάζουν τους ορθόδοξους μαθητές. ΗΙερά Σύνοδος δεν είναι ικανοποιημένηαπό τις αποφάσεις του υπουργείου Παιδείαςκαι αποφάσισε να δημιουργήσει εκκλησιαστικάσχολεία στα οποία το μόνο μάθημα που θαείναι υποχρεωτικό θα είναι τα Θρησκευτικά- στις ώρες των υπόλοιπων μαθημάτων οιμαθητές θα έχουν το δικαίωμα να παίζουνκρυφτό και μακριά γαϊδούρα. Οι μαθητέςτων εκκλησιαστικών σχολείων θα μαθαίνουναπέξω την Αγία Γραφή και θα ψέλνουν όλημέρα, ενώ παράλληλα θα νηστεύουν όλο τοχρόνο. Μετά την αποφοίτηση από τα σχολείατης Εκκλησίας, οι μαθητές θα έχουν τοδικαίωμα να μεταβούν για μόνιμη παραμονήστο Άγιο Όρος, ενώ οι αριστούχοι θαγίνονται στυλίτες μοναχοί στην έρημοκαι θα τρέφονται μόνο με ακρίδες.

ΣτηΛίλα Μακρή που ήξερε να αγαπάει και ναγελάει

Στήλες
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Θοδωρής Αντωνόπουλος / Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, αξιότιμε κ. συνήγορε, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα ανθυγιεινά. Τουλάχιστον για όσο μπορούν να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο κακοποιητικές απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές, σαν αυτές που είτε εκφέρετε είτε ενθαρρύνετε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ