ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. βρασμένο ρύζι Καρολίνα
  • 400 γρ. γάλα ζαχαρούχο
  • 1.300 γρ. νερό
  • 60 γρ. άνθος αραβοσίτου
  • Σκόνη κανέλα για γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά το γάλα με τη ζάχαρη, το νερό και το άνθος αραβοσίτου.
  2. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι, ανακατεύουμε, αποσύρουμε από τη φωτιά και μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε ποτήρια.
  3. Βάζουμε τα ποτήρια στο ψυγείο για 3 ώρες.
  4. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με μπόλικη κανέλα.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα