ΥΛΙΚΑ

  • 2 κ. ντοματάκια
  • 2 κ.σ. φυσικό θαλασσινό αλάτι
  • Θυμάρι, ρίγανη
  • Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλένουμε τα ντοματάκια και τα κόβουμε με μαχαίρι στα δύο.
  2. Τα τοποθετούμε σε ταψί και ρίχνουμε στη σάρκα τους λίγο αλάτι, θυμάρι και ρίγανη.
  3. Καλύπτουμε καλά με σήτα το ταψί και το βάζουμε σε μέρος που να το λούζει ο ήλιος.
  4. Τα αφήνουμε στον ήλιο για 3 ημέρες, ελέγχοντας αν έχει στεγνώσει και μαλακώσει η σάρκα τους.
  5. Αποσύρουμε τα λιαστά ντοματάκια, τα τοποθετούμε σε γυάλινο βάζο και τα σκεπάζουμε με ελαιόλαδο.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα