Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
0
«Έχω διαβάσει στον Τύπο και καταλαβαίνω πως υπάρχουν μεγάλες διακρίσεις στην Ανατολική Ευρώπη. Αυτό με λυπεί, επειδή δεν μου αρέσει να υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων. Θέλω ίσα δικαιώματα για τους Ρομά, τους ομοφυλόφιλους, τους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος».

Ο καιρός των τσιγγάνων... Η Μαντόνα τάσσεται κατά των διακρίσεων στη συναυλία της στο Βουκουρέστι και εισπράττει τις αποδοκιμασίες μέρους του κοινού.


«Νιώθω μια άγρια χαρά που οι δισκογραφικές μπατιρίσανε και κλείσανε ή κλείνουν οσονούπω. Έτσι κι αλλιώς, τα ποσοστά που παίρναμε εμείς οι δημιουργοί ψίχουλα ήταν. Καλύτερα να με κλέβουνε ανωνύμως μέσω του Ίντερνετ όλοι, παρά να με κλέβουνε επωνύμως κάποια ή κάποιες εταιρείες».

Ο τραγουδοποιός Πάνος Κατσιμίχας ευχαριστημένος θεατής του Βατερλό της δισκογραφίας.


«Πήρα 93%. Αλλά διέταξα να ανακοινωθεί κάτι γύρω στα 80%, επειδή ένα ποσοστό πάνω από το 90% δεν πείθει ψυχολογικά».

Το μυστικό της επιτυχίας μου... O Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο δηλώνει πολύ σοβαρά πως παραποίησε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, ανακοινώνοντας ποσοστό μικρότερο του πραγματικού.


«Είμαστε πλέον μέρος των πηγών από τις οποίες αντλεί πληροφορίες ο κόσμος και αυτό αποτελεί μια πολύ σοβαρή ευθύνη».

Ο Τζίμι Γουέιλς, εκ των ιδρυτών της Wikipedia, ανακοινώνει την αμισθί πρόσληψη 20.000 «λογοκριτών» για να μπει τέλος στην ανεξέλεγκτη ανάρτηση και αλλαγή κειμένων στην «ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια».


«Είναι με κάποια λύπη και με μεγάλη ανακούφιση που σας ανακοινώνω πως εγκαταλείπω τους Oasis απόψε. Οι άνθρωποι θα γράψουν και θα πουν αυτό που θέλουν, αλλά εγώ απλώς δεν μπορούσα πλέον να εργάζομαι με τον Λίαμ ούτε μία ημέρα παραπάνω».

Ο Νόελ Γκάλαχερ σε σύντομο μήνυμά του στο δικτυακό τόπο των Oasis ανακοινώνει την οριστική αποχώρησή του από το γκρουπ.


«Η ηλεκτρονική πινακίδα σάς μάρανε... και να φτάνετε πρώτοι την Πρωτοχρονιά στο λιμάνι του Πειραιά».

Επιβάτης του «Ανθή Μαρίνα», βλέποντας το πλοίο να φτάνει επιτέλους στο λιμάνι της Νάξου με 4 ώρες καθυστέρηση.


«Όσο ωραία και αν είναι τα πεύκα, δυσχεραίνουν τις προσπάθειες κατάσβεσης».

Με ύφος σοβαρό μπορείς να πεις τα πιο αστεία πράγματα. Ο Ευάγγελος Αντώναρος έχει το θείο χάρισμα να δίνει μια νότα χαράς στα δύσκολα.


«Αν και σε ξενίζει να περπατάς πάνω του σε τέτοιο ύψος, σίγουρα θα προκαλέσει ενθουσιασμό σε εφήβους όταν θα κοιτάνε τις φούστες των κυριών. Είναι η αναπόφευκτη θέα από κάτω προς τα πάνω, η οποία θα διασκεδάζει τις βακχικές προκλητικές μορφές που βρίσκονται εκεί κοντά».

Ο Χάμις Μπόουλς, ειδικός απεσταλμένος στην Ευρώπη της αμερικανικής «Vogue» για ζητήματα αισθητικής, τέχνης και πολιτισμού, ρίχνει μια διονυσιακή ματιά στο γυάλινο δάπεδο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.


«Αν υπάρχει καλός σχεδιασμός και κάηκαν 200.000 στρέμματα, τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε συντονισμός; Θα έφθανε η φωτιά μέχρι την Ομόνοια;».

Ω, ξάδελφε, πού είσαι; Ο πικραμένος και μαυρισμένος Μιχάλης Λιάπης επέστρεψε και στέλνει το φαρμάκι του στη Ραφήνα με αφορμή τις φωτιές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ