Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
0
«ΣτηΓιουροβίζιον έγινε η μεγαλύτερη παρέλασηγκέι στην Ευρώπη!».

O Νορβηγόςνικητής Alexander Rybakγια το μουντιάλ των γκέι.

«Εάν αποδειχθεί ότι ποτέδεν επένδυσε το ΚΚΕ έμμεσα ή άμεσα στον"Γερμανό", τότε θα ζητήσω συγγνώμη απότο ΚΚΕ και θα φύγω από την πολιτική ζωήτου τόπου. Αυθωρεί και κατησχυμένος».

Κάποτε ήταν για τη Γερμανία,τώρα για έναν Γερμανό η συγγνώμη τουΠάγκαλου.

«Καταλαβαίνουμε ότι στην ουσία, απ' τηστιγμή που όλο το σύστημα της ιδιωτικήςτηλεόρασης είναι αυθαίρετο, οποιαδήποτεαυθαιρεσία κυκλοφορεί μέσα σ' αυτόείναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί. Οριακάμόνο μπορεί να αντιμετωπιστεί. Δενμπορείς να έχεις ένα αυθαίρετο σπίτικαι να σου κάνει κάποιος παρατήρησηγιατί είναι αυθαίρετο το κεραμίδι. ΤοΕΣΡ μπορεί να επιβάλει ένα χρηματικόπρόστιμο. Αν η εκπομπή όμως φέρνειπολλαπλάσια χρήματα, τι νοιάζει τοσταθμό το πρόστιμο; Το πληρώνει. Τι άλλονα τους πάρουν, την άδεια; Έχουν για νατους την πάρουν;».

Η ρίζα του κακού από τον κ.Γιώργο Πλειό, κοινωνιολόγο, αναπληρωτήκαθηγητή στο Τμήμα Επικοινωνίας καιΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Μια πολιτικός που χαρακτηρίζεται απότην παρρησία του λόγου. Μια πολιτικόςτων μεταρρυθμίσεων. Είναι η ΜαριέτταΓιαννάκου του θάρρους. Είναι η Μαριέττατου ξεχωριστού χαρακτήρα. Είναι ηΜαριέττα μας».

Ναι, είναι η ίδιαΜαριέττα που «άδειασε» ο πρωθυπουργόςστα δύσκολα της παιδείας (η Ευρώπη, όμως,είναι η Γιουροβίζιον της πολιτικής). 

«Δεν ψηφίζουμε τον καλύτερο αλλά τονχειρότερο, για να ενισχύσουμε τη δικήμας συμμετοχή».

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμεγια να ξεχωρίσουμε αδελφέςμου απ' τον κόσμο... Οι αδελφές Μαγγίραδίνουν τη μητέρα των (δικών τους) μαχών.

«Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να δικαστώ πάλι, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο... Δυστυχώς, το δικαστικό σύστημα στη χώρα μου δουλεύει με πολιτικά κριτήρια. Αυτό δεν είναι καλό, αφού η δικαιοσύνη υποτίθεται ότι είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας. Χωρίς ελευθερία δεν υπάρχει δικαιοσύνη, άρα, νομίζω ότι είναι καθήκον μου να μιλώ ελεύθερα».

Η Δημοκρατία της σιωπής. Ο Ορχάν Παμούκ σχολιάζει τις νομικές κινήσεις οργάνωσης και εθνικιστή δικηγόρου για τις δηλώσεις του κόντρα στο εθνικιστικό ρεύμα.

«Από ό,τι φαίνεται, αυτή η φάση με το σκυλάδικο πάει, τελειώνει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, για τα 200 ευρώ το μπουκάλι; Για το ότι είναι τα ίδια και τα ίδια και ο κόσμος έχει βαρεθεί πια - όπως και να εξηγείται, φαίνεται ότι τελειώνει».

Η Sugahspank! μετράει την τελευταία πίστα στις νύχτες της παραλιακής.

«Πρέπει νααντιληφθούν οι αναγνώστες των μπλογκότι δεν διαβάζουν έγκυρο ρεπορτάζ αλλάπεριπλανώνται στο εσωτερικό τοπίο τουμυαλού του μπλόγκερ. Δηλαδή, επαφίενταιγια την ενημέρωσή τους σε κάποιον πουδεν ξόδεψε ώρες για να καλύψει γεγονότα,να επιβεβαιώσει πηγές, να βγάλει σωστάσυμπεράσματα. Υπάρχουν και μπλογκ πουαπλώς αναμασούν και αναδημοσιεύουνό,τι έχουμε γράψει εμείς οι υπόλοιποισε κορυφαίες διεθνείς εφημερίδες».

Η ουσιώδηςδιαφορά μεταξύ μπλογκκαι portalαπό τον Τζιμ Ρόμπερτ, διευθυντή τηςδιαδικτυακής έκδοσης των «NewYorkTimes».

«Αυτή είναι η διαφορά του ΠΑΣΟΚ και τηςΝΔ στις μίζες. Το ΠΑΣΟΚ στη μίζα είχεμπουφέ, τρώγανε πολλοί, η ΝΔ το έχεικάνει ροτόντα. Τρώνε μόνοι τους...».

Η διαφορά πράσινης και γαλάζιαςδιακυβέρνησης, σύμφωνα με τον ΛάκηΛαζόπουλο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ