Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
0
«Ορισμένοι περνούν και 20 και 25 ημέρες με το μισθό τους. Εγώ μόλις 10 ημέρες. Έχω πολλά έξοδα. Να σκεφτείτε ότι έχω να πληρώσω τη δόση του δανείου για ένα σπιτάκι στη Ρόδο εδώ και δύο χρόνια».

Τελη, τέλη, τέλη άδικε ντουνιά, μ’ έκανες κουρέλι, δεν αντέχω πια. Ναι, είναι ο Αριστοτέλης Παυλίδης, θύμα της κρίσης και των τραπεζών.

«Όπως ο καπιταλισμός χρειάστηκε 500 χρόνια για να κερδίσει το Μεσαίωνα, έτσι και ο κομμουνισμός μπορεί να χρειαστεί 500 και 1.000 χρόνια για να επικρατήσει του καπιταλισμού. Θα επικρατήσει, και αυτό είναι το σημαντικό.
- Αφού τα πιστεύεις όλα αυτά, γιατί η Παπαρήγα έστειλε το παιδί της σε ιδιωτικό σχολείο;
- Τι σχέση έχει με το θέμα που συζητάμε το παιδί της συντρόφου Γραμματέως; Δεν είχε πού να το αφήσει.
- Ναι, αλλά δεν μπορείς να κατεβάζεις στο δρόμο τον κόσμο κατά της ιδιωτικής εκπαίδευσης και να στέλνεις το δικό σου παιδί σε ιδιωτικό σχολείο».

Περί σοσιαλισμού και άλλων δαιμονίων. Λίλα Καφαντάρη του ΚΚΕ και Εύα Καϊλή του ΠΑΣΟΚ ανταλλάσσουν απόψεις και χαριτωμένες trendy μπηχτές σε πτήση προς τη Σουηδία.

«Η πολιτική ζωή έχει σήμερα μια νοσηρότητα. Υπάρχει στη χώρα μια κατάσταση, η οποία έχει οδηγήσει σε πολλές πληγές παντού... Τα σκάνδαλα βαραίνουν τον τόπο και η πολιτική πλέον δεν εμπνέει τους Έλληνες».

Πάει κι ο Βερελής από λεωφορείο, αφήνοντας μια μακρόσυρτη κραυγή που στοίχειωσε τα παλαιά ανάκτορα (μετά τα έκλεισαν σε ένδειξη πένθους).

«Είμαι πολύ τυχερή που μπορώ να σταματήσω την απεργία πείνας... Οι γυναίκες, τα παιδιά και οι άνδρες για τους οποίους την πραγματοποίησα δεν έχουν αυτήν τη δυνατότητα».

Πέρα από την Αφρική... Η Μία Φάροου, μετά από υποδείξεις των γιατρών, σταματά την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει ως συμπαράσταση προς τους κατοίκους του Νταρφούρ.

«Η κλωνοποίηση. Οι βηματοδότες της καρδιάς. Τα ψυχοφάρμακα που σε κάνουν πιο ισχυρό. Τα προσθετικά μέλη... Εφικτή είναι επίσης και η τεχνητή μήτρα - που θα σημαίνει στο μέλλον κυοφορία εκτός γυναικείου σώματος. Βλέπετε, πολιτικοί και κυρίως θρησκευτικοί λόγοι λειτουργούν αποτρεπτικά προς το παρόν. Διότι, αν υπάρξει τεχνητή μήτρα, οι γυναίκες θα χάσουν το προνόμιο (και το φορτίο) της μητρότητας. Και θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες που θα προσκρούσουν σε βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις για το ρόλο άντρα και γυναίκας».

Η Αθηνά Ανδρεάδη, καθηγήτρια Μοριακής Νευροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, απαριθμεί τις επινοήσεις του Star Τrek, που είναι ήδη πραγματικότητα ή δεν επιτρέπεται να γίνουν.

«Ενώ το δικαστήριο θεώρησε ανυπόστατους τους γάμους, την ίδια στιγμή η Εφορία έκανε δεκτή την κοινή φορολογική δήλωση ενός εκ των ζευγαριών».

Μία εκ των νυμφευθέντων στην Τήλο, η κ. Ευαγγελία Βλάμη, μετά την ακύρωση των γάμων από το Πρωτοδικείο Ρόδου, απορεί για το πόσο μπροστά είναι η Εφορία σε θέματα ταμπού.

«Δεν δείπνησα ποτέ με τη νεαρή κυρία. Δεν έχω επιθυμία για άλλες γυναίκες. Αγαπάω μόνο τη Βικτόρια».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δηλώνει αθεράπευτα μονογαμικός και βαρετός μετά τις φήμες ότι δείπνησε με το διάσημο μοντέλο από την Ουγγαρία Μαριάν Φογκαράσι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ