Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
0
«Δεν γνωρίζω ποιος λέει την αλήθεια,αλλά αυτό που γνωρίζω και πιστεύω είναιπως τουλάχιστον ένας από τους δύο -ήίσως και οι δύο- να βρεθούν ενώπιον τηςελληνικής δικαιοσύνης και πίσω από τακάγκελα του Κορυδαλλού».

Γλυκά πονούσε το μαχαίρι. Μεαγάπη στον Αριστοτέλη Παυλίδη από τονυφ. Εμπορικής ΝαυτιλίαςΠάνο Καμμένο.

«Δεν τους λείπει τίποτα,έχουν ιατρική φροντίδα, ζεστό φαγητό.Βεβαίως η στέγασή τους στις σκηνέςείναι προσωρινή, όμως γι' αυτό θα πρέπεινα το θεωρήσουν ως ένα Σαββατοκύριακοσε κάμπινγκ».

Η χαλαρή διάθεση δεν εγκαταλείπειποτέ τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι,ούτε όταν πρέπει (εδώ αναφέρεται στουςσεισμόπληκτους της Λ' Άκουιλα).

«Δεν πληρώσαμε37 εκατομμύρια ζλότι (8,5 εκατ. ευρώ) γιανα αποκτήσει το μεγαλύτερο καταφύγιοελεφάντων της Ευρώπης έναν ομοφυλόφιλοελέφαντα... Υποτίθεται πως θα αποκτούσαμεένα ολόκληρο κοπάδι, αλλά αφού ο Νίνιοπροτιμά να έχει αρσενικούς φίλους καιόχι φιλενάδες, πώς θα κάνει απογόνους;».

Αναζητείται το παχύδερμο...Ο Μίχαλ Γκίρζες, συντηρητικός δημοτικόςσύμβουλος της πόλης Πόζναν στην Πολωνία,εκρήγνυται μόλις μαθαίνει πως οελέφαντας-«επιβήτορας» που αγόρασε οζωολογικός κήπος της πόλης δείχνειενδιαφέρον μόνο για τους ομόφυλούς του.

«Οι περισσότεροι από αυτούςτους τύπους μπαίνουν στο Λευκό Οίκο μετις καλύτερες προθέσεις και φεύγουνσαν δαρμένα σκυλιά.Ο Τζόνσον είναι καλόπαράδειγμα γι' αυτό που λέω,το ίδιο καιο Νίξον, ο Κλίντον -κατά κάποιον τρόπο-,και πολλοί άλλοι. Ξέρεις, είναισαν να πετούν πολύ κοντά στον ήλιο καινα καίγονται».

Καληνύχτα κύριε Πρόεδρε.Ο Μπομπ Ντίλαν εγκαταλείπει νωρίς νωρίςτον Μπάρακ Ομπάμα.

«Βανκούβερ, μην καπνίζεις χόρτο».

Η ΜπρίτνεϊΣπίαρς αποχαιρετά από τη σκηνή το κοινότης καναδικής πόλης με συστάσεις.Προηγουμένως είχε διακόψει τη συναυλίαλόγω του καπνού από χασίς.

«Του έχω γίνει σίγουραπάθος. Δεν δείχνειαυτό που του ζητάω τόσο καιρό. Έχει κάτινα μου δείξει; Θα έπρεπε, αφού απειλείνα μου το δείξει, να το βγάλει σαν άντραςκαι να μου το δείξει. Όχι απλά να απειλείκαι να το κρύβει σε μποξεράκι ήαλουμινόχαρτο».

Σοβαρούς εχθρούςέκανε και ο Λάκης Λαζόπουλος με τη σάτιράτου. Στην decadenceτης Σαρακοστής η Εφη Σαρρή.

«Είμαι φαν της κ. Μπακογιάννη».

Τι χιουμορίστας...Ο Μπάρακ Ομπάμα ξέρει, φαίνεται, τιςαδυναμίες του κ. Καραμανλή και θέλει νατου σπάσει από νωρίς το ηθικό.

«Δεν έχωφάει ποτέ στη ζωή μου γλυκά. Δεν μουαρέσουν. Μου αρέσειόμως πολύ το αλμυρόκατσικίσιο τυρίκαι το ψωμί μουλιασμένο στο τσάι».

Ξεχασμένη από το Θεό.Η Σάχαν Ντόσοβααπό το Καζακστάν συμπληρώνει 130 χρόνιαζωής και αναφέρει τα tipsτης μακροζωίας.

«Στο μέλλον ο πόλεμος θαείναι υβριδικός και πολύπλοκος.Οι ΗΠΑ πρέπει να είναισε θέση να αντιμετωπίσουν ταυτόχροναέναν αυτονομιστή μεΚαλάσνικοφ και μια επίθεση βαλλιστικούπυραύλου προηγμένηςτεχνολογίας».

Ο Αμερικανόςυπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς για τουςπολέμους που έρχονται.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ