Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
0
«Σε ορισμένες περιπτώσεις θεωρώ ότιδεν είναι δυνατή η επανένταξη [...]. Πιστεύωότι ο χημικός ευνουχισμός αποτελείανεπαρκή λύση και ότι δεν απομένει παράο χειρουργικός ευνουχισμός. Η κοινωνίαπρέπει να αμυνθεί».

Ο φασισμός περιμένει μιαευκαιρία. Ο Ρομπέρτο Καλντερόλι, υπουργόςΜεταρρυθμίσεων του Μπερλουσκόνι,προερχόμενος από τη Λέγκα του Βορράπροτείνει τον ευνουχισμό των βιαστών.

«Ο Socksμας έφερε πολλή ευτυχία στην Τσέλσι καισε μας όλα αυτά τα χρόνια αλλά και χαράστα παιδιά και στους λάτρεις των γατώνσε όλο τον κόσμο. Είμαστε ευγνώμονεςγια τις αναμνήσεις που μας χάρισε καιθέλουμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμετην καλή μας φίλη BettyCurrie, που τον πρόσεχεμε τόση αγάπη όλα τα χρόνια».

Ο επικήδειος ενός κάποτεπλανητάρχη γάτου από τους Κλίντον.

«Το γεγονός πως στον Πέρες δόθηκαν 25λεπτά για να δικαιολογήσει το μακελειόστη Γάζα είναι σοκαριστικό. Γιατίανέχτηκαν κάτι τέτοιο; Μήπως θα επέτρεπανστον Σαντάμ Χουσέιν να δικαιολογήσειτον πόλεμο στο Κουβέιτ;».

Ο χρόνος είναι σχετικό μέγεθος(και στο Νταβός). Απορίες από τον ΝόαμΤσόμσκι.

«Ξέχασα οτιδήποτε είπε από τη στιγμήπου εξελέγη. Με βοήθησε ο ίδιος να ταξεχάσω. Μάλιστα τον ξέχασα κι ως δήμαρχο.Δεν υπάρχει δήμαρχος αυτήν τη στιγμήστην πόλη. Όλοι παίζουνε ένα ρόλο. Απότις κυβερνήσεις μέχρι τους αστυνομικούςπου περιπολούν. "Τώρα παίζω το ρόλο τουπρωθυπουργού". "Τώρα παίζω το ρόλο τουδημάρχου"!».

Ο σκηνοθέτης Νίκος Χατζόπουλος για τηνάδεια καρέκλα στην πλατεία Κοτζιά.

«Δηλώνω ότι δεν πρόκειταινα είμαι υποψήφια κανενόςκόμματος για τις ευρωεκλογές».

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα δίνει την κατάλληληαπάντηση σε αυτούς που τη θυμήθηκαναργά.

«Το φαινόμενο της μαζικής τρομοκρατίαςπου υπάρχει πια στη χώρα και της λογικήςτου αντάρτικου πόλεων συμβαίνει εδώ,στην Ελλάδα, στην Κολομβία και ενδεχομένωςκαι στην Καμπούλ...».

Είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.Και μετά μας φταίνε οι Αμερικανοί πουεκδίδουν οδηγίες.

«Ήμουν πάντα το αντίθετο του χίπη. Ακούωτσιτάτα τύπου "άνοιξε την καρδιά σουγια να βρείς τις απαντήσεις" και κάνωεμετό».

Σκληρός στα παιδιά τωνλουλουδιών ο θριαμβευτής των Όσκαρ,σκηνοθέτης του SlumdogMillionaire ΝτάνιΜπόιλ.

«Θα έλεγα ψέματα εάν δενείχα κάνει πρόβα αυτήτην ομιλία. Θα ήμουν τότε 8 ετών, μπροστάστον καθρέφτη του μπάνιου και αυτό (τοΌσκαρ) ήταν ένα μπουκάλι σαμπουάν. Ε,λοιπόν, σήμερα δεν είναι σαμπουάν».

Η στοιχειωμένη των υποψηφιοτήτωνγια τα Όσκαρ Κέιτ Ουίνσλετ τα κατάφερεεπιτέλους και το χαίρεται.

«Μη μπερδεύουμε τηνπίστη με την Εκκλησία. Η πίστη έχει νακάνει με το αίσθημα. Χωρίς πίστη δεν παςούτε στο περίπτερο. Είναι το καύσιμογια την ανθρώπινη οντότητα».

Περί πίστεωςαπό τον  σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαρμαρινό.

«Κρίση;Ποια κρίση; Απλώς «βαφτίσαμε» οικονομικήκρίση τη διεθνή κρίση κατανάλωσης,αξιών, σοβαρότητας, έπαρσης και ταυτότηταςγενικότερα. Αν έχουμε εμείς κρίση, τιθα 'πρεπε να πουν οι Αφρικανοί; Αυτάείναι κόλπα για να γίνονται οι πλούσιοιπλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.Όλα αυτά είναι φαινόμενα προς κατανάλωση.Κρίση ίσως να υπάρχει όσο θα θέλουμε ναέχουμε ο καθένας τρία αυτοκίνητα, δύοσπίτια και εκατό κάρτες...  Ήρθεεπιτέλους η ώρα να ταπεινωθούμε».

Ο σκηνοθέτηςΣτάθης Λιβαθηνος  για την κρίση εντόςμας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ