Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
0
«Η ζωήείναι πολύ ωραία για να τη σπαταλάμεστα γυμναστήρια και μπροστά στονκαθρέφτη. Τρώω πάρα πολύ, φοράω ρούχαπου έχω από παλιά. Δεν αναζητώ πλέον τηφρεσκάδα και την ομορφιά αλλά τηνευτυχία.»

Η δύσκοληαναζήτηση  της ευτυχίας από την60χρονη πλέον Σιγκούρνι Γουίβερ.

«Μαπήγατε να πέσετε από την Ακρόπολη;... Καιδεν ντρέπεστε που το λέτε; Σταματήστενα χρησιμοποιείτε πια την Ακρόπολη.Είναι ιερό μέρος.» 

Έμπλεος ιερής αγανάκτησης ο βουλευτήςτου ΛΑΟΣ Αθανάσιος Πλεύρης στέλνεισυμβασιούχο να αυτοκτονήσει αλλού.

«Εμείςοι Εβραίοι θα έπρεπε να γνωρίζουμεπερισσότερο από κάθε άλλο λαό ότι οφόνος αθώων αμάχων είναι απάνθρωποςκαι απαράδεκτος»

Ασκήσειςμνήμης από τον Ισραηλινό πιανίστα καιδιευθυντή ορχήστρας Ντάνιελ Μπαρενμπόιμ.

«Ταλουλούδια έχουν πάρει την κάτω βόλτα,ο κόσμος είναι πιο λίγος και τα νυχτερινάμαγαζιά δουλεύουν διήμερα. Ορισμέναμεγάλα προγράμματα θα είχαν κλείσει ανδεν είχαν φοιτητές, πούλμαν από τα χωριάκαι χορούς. Στο τέλος θα φέρνουν καιτους Κινέζους». 

Ο τραγουδιστήςΓιώργος Μαργαρίτης στην Ελπία για τιςνυχτερίδες και αράχνες των μπουζουκομάγαζων.      

«Χρειάστηκαπολλά χρόνια ψυχοθεραπείας για νακαταλάβω τους λόγους για τιςαυτοκαταστροφικές μου τάσεις. Πίσω απόόλα είναι τα συναισθήματα εγκατάλειψηςκαι εξευτελισμού από την παιδική μουηλικία -που τα έκρυβα πίσω από ένα πέπλοσκληρότητας και τρέλας. Αυτό μου ήτανπιο εύκολο από την ταπείνωση.»

Ο Μίκι Ρουρκ επιστρέφει υγιής από τον καναπέτου ψυχαναλυτή

«Ούτε ητέχνη, ούτε η ζωή μασάει από εκβιασμούςτου τύπου «θέλω αυτό, άρα πρέπει να γίνειαυτό. Μόνο η αναζήτηση σε βγάζει κάπου.Καιη γνήσια επιθυμία - και η φιλοδοξία. Ακόμηκαι οι φιλόδοξοι δεν πέτυχαν λόγω τηςφιλοδοξίας τους, αλλά από κάτι άλλο, πουίσως δεν είναι τόσο προφανές.»

Η κρυφήσυνταγή της επιτυχίας από τον συγγραφέαΒαγγέλη Χατζηγιαννίδη.

«Δυστυχώςπαρατήρησα ότι το κρασί που στείλατε,έχει παραχθεί στα Υψώματα του Γκολάν.Έχω διδαχθεί απ' όταν ήμουν πολύ νέοςνα μην κλέβω και να μην δέχομαι ταπροϊόντα κλοπής. Γι' αυτό δεν είναιδυνατόν να δεχθώ αυτό το δώρο και πρέπεινα σας το επιστρέψω. Όπως γνωρίζετε, ηχώρα σας κατέχει παρανόμως τα Υψώματατου Γκολάν τα οποία ανήκουν στην Συρίασύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο αλλά καιμε πολυάριθμες αποφάσεις της ΔιεθνούςΚοινότητας... Πράξεις όπως αυτές πουσυμβαίνουν τούτες τις μέρες από τουςισραηλινούς στρατιωτικούς στη Γάζα μαςθυμίζουν ολοκαυτώματα όπως εκείνα τωνΚαλαβρύτων, του Δοξάτου ή του Διστόμουκαι οπωσδήποτε εκείνο του γκέτο τηςΒαρσοβίας.»

Κρασίκόκκινο σαν αίμα... Ο Θεόδωρος Πάγκαλοςεπιστρέφει το δώρο του ισραηλινού πρέσβηκαι του εξηγεί γιατί.

Θυμάμαι, τυχαία στηΠάτρα, ήμουν παρούσα σ ένα σκηνικό πουμου είχε κάνει εντύπωση. Ήταν εκείκάποιοι από τους Film και είχαν «φρικάρει»από την χαρά τους γιατί είχαν κλείσεισυμβόλαιο με την EMI. Τους κοίταζα καιπραγματικά απορούσα. Δεν θέλω να ακουστώψωνάρα αλήθεια, αλλά ρε γαμώτο ξέρω πουζω, ξέρω τι σημαίνει Sοny στην Ελλάδα καιτι σημαίνει Sony στο Λονδίνο. Αν είναιδυνατόν να ενθουσιάζεσαι με την προοπτικήενός συμβολαίου με την EMI... Ήδη μου έχουνκάνει προτάσεις. Ο Διονύσης Τσακνής, ο Δεληβοριάς... Ειδικά η Γαλάνηέχει φρικάρει! Παίρνει συνέχεια τηλέφωνοκαι της λένε πως δεν είμαι διαθέσιμηκαι τσαντίζεται.

Monikarules, η φωνή πουόλοι αγαπήσαμε δεν τραγουδάει μόνο...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ