Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
Στιβ Σαβάλ
0
«Έτσικι αλλιώς, τσάμπα είναι, θα το κλέψουνσίγουρα, οπότε γιατί να παριστάνουμετους μεγαλόψυχους; Πρέπει να δεχθείςτο Ίντερνετ μαζί με τις συνέπειες. Ημουσική έγινε προσβάσιμη. Σε ένα λεπτόμόνο ακούς ό,τι θέλεις. Πολλοί θεωρούνότι χάθηκε η ουσία της μουσικής. Εγώαπλά βλέπω ότι απαλλάχθηκε από τηνεικόνα του προϊόντος προς κατανάλωση».

Ο ΣτιβΣαβάλ των Asian Dub Foundation σηκώνει ψηλά ταχέρια μπροστά στο Διαδίκτυο.

«Θέλωνα απολογηθώ στους θαυμαστές μου επειδήτα θαλάσσωσα και πάλι και να τους υποσχεθώότι θα απέχω. Επίσης, θέλω ναζητήσω συγγνώμη και από όλους τουςυπόλοιπους επειδή τους έκανα ναβαριούνται».

Το διςεξαμαρτείν. Ο Τζορτζ Μάικλ συλλαμβάνεταικαι πάλι σε δημόσιες τουαλέτες γιακατοχή ναρκωτικών.

«Ζήτησα διορθωτικέςκινήσεις προκειμένου να μη φτάσουμε ωςεδώ. Αντί όμως κάποιοι να διορθώσουν τημουσική, προτίμησαν να πυροβολήσουντον πιανίστα».

O ΠέτροςΤατούλης αγέρωχος μπροστά στο ΜεγάλοΑρχηγό στην Κ.Ε. του κόμματος.

«Αυτήντη στιγμή, λυπάμαι που το λέω, η Θεσσαλονίκηείναι το προπύργιο του συντηρητισμού.Είναι μια πόλη που ορίζεται από μιαδημοτική, μια νομαρχιακή και μιαμικροπολιτική Αρχή. Οπότε το πράγμαείναι συνολικά για... τα "μπάζα"».

Μεσάνυχταστην πόλη. Ο θεατρικός συγγραφέας ΆκηςΔήμου για τη βόρεια «Αγία Τριάδα»της συντήρησης.

«Δεννοσταλγώ την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.Νοσταλγώ, θαρρώ, την ελπίδα που υπήρχεκατά τη διάρκειά του, πως όταν τελείωνεθα επανασχεδιάζαμε τον κόσμο».

Από τηΜόσχα στο σούπερ-μάρκετ. Ο Τζον Λε Καρέγια το κενό πίσω από τα τείχη που έπεσαν.

«Οκόσμος έχει γίνει δούλος του θεού τουχρήματος και το να αφήνεται ηαγορά να αυτορυθμιστεί είναισαν να αφήνεις ένα κοπάδι ύαινεςνα φυλάξουν μια αγέλη βοοειδών».

Ο αρχιεπίσκοποςτου Κάντερμπουρι Σεντάμου πριν αποκαλυφθείότι η εκκλησία του ξεπούλησε πάνω στηχρηματοπιστωτική κρίση στο χρηματιστήριοτου Λονδίνου, προκειμένου να μεγιστοποιήσειτο κέρδος της.

«Περισσότερεςτράπεζες θα μπορούσαν να χρεωκοπήσουν,το Χρηματιστήριο να πέσει ακόμηπερισσότερο, πράγμα που θα απαξίωνετις συντάξεις σας, περισσότερεςεπιχειρήσεις θα μπορούσαν να κλείσουνκαι εκατομμύρια Αμερικανοί ναχάσουν τη δουλειά τους και τελικά(...) ολόκληρη η χώρα μας θα μπορούσενα μπει σε μακρόχρονη και οδυνηρή ύφεση».

Στηρίξτετο σχέδιο Πόλσον. Ο Τζόρτζ Μπους, αφούκλόνισε το χρηματοπιστωτικό σύστημα,ζητά με το όπλο της λεκτικής τρομοκρατίας700 δισ. από τους Αμερικανούς.

«ΟιΈλληνες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλοστο κύκλωμα ως ντίλερ ή καθηγητές πουεκδίδουν πιστοποιητικά! Είναιπολύ μπλεγμένοι, πολύ περισσότεροαπό ό,τι θα μπορούσε να φανταστείκανείς».

Ο δημοσιογράφοςκαι ερευνητής ζητημάτων αρχαιοκαπηλίαςκ. Νικόλας Ζηργάνος για τις εγχώριεςσκοτεινές διαδρομές της αρχαιοκαπηλείας.

«Ντροπήσας π...ς, ποιος σας έβαλε να πείτε αυτάτα πράγματα;».

Ο μέχριεκείνη τη στιγμή σύμβουλος του πρωθυπουργούΓιάννης Κεφαλογιάννης εκρήγνυται,απευθυνόμενος προς τους τρεις αστυνομικούςπου καταθέτουν ότι τους προέτρεψε ναξεχάσουν υπόθεση ναρκωτικών.

«Ονειρευόμαστεέναν τόπο που τις πουρναριές και ταπεύκα δεν θα τα καίνε οι οικοπεδοφάγοι,δεν θα τα βάζουν στο Χρηματιστήριο οισυμβολαιογράφοι και οι παπάδες. Στησκιά τους θα κάθονται στο σχόλασμαμαθήτριες και μαθητές από ένα δημόσιοσχολείο που σε μαθαίνει να αγαπάς τηγνώση, να βρίσκεις τα ταλέντα σου καιθα επιστρέφουν σε ένα σπίτι χωρίς αγωνίαγια την επιβίωση».

Δεν είναιο Νίκος Κούρκουλος που ερμηνεύει Φώσκολοστην ταινία Το χώμα βάφτηκε κόκκινο,είναι ο Αλέκος Αλαβάνος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ