Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
0
«Μετακινούμαι μετο ελικόπτερο γιατί έτσι εξοικονομώχρόνο για την προσευχή».

Θαήταν απλώς γελοίο, αν δενυπήρχαν άνθρωποι που τον πιστεύουν. Οηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμστα χνάρια του Ρασπούτιν.

«Ένα σύνθετο θέμαπου δεν έχει λυθεί 19 χρόνια, πρέπει νατο λύσω εγώ;».

Don`tworry, behappy.Ο«αγανακτισμένος» υπουργόςΠολιτισμού Μιχάλης Λιάπης για το1,5% επί των ακαθαρίστωνεσόδων των ιδιωτικών καναλιών πουοφείλουν να δίνουν στο ελληνικό σινεμά.

«Σελίγο η ΝΔ θα βλέπειτους γλουτούς του ΠΑΣΟΚ».

Ηπλάτη τού φάνηκε πολύ«φορεμένη» του βουλευτή της ΝΔΑθανάσιου Γιαννόπουλου.

«Οι διάφοροιπαράγοντες δεν έχουν δικαίωμα να δίνουντο θέατρο της Επιδαύρου σε απατεώνεςτου θεάματος ή για να παίξει μια γυναίκαθαμμένη στο χώμα».

Επίδαυρος:Τα μαρμαρένια αλώνια της εγχώριαςκουλτούρας. Αυτήν τη φορά οι βολές είναιαπό τον Κώστα Φέρρη

«Πάντα ο Σατανάς,ο Εωσφόρος ,ο πατέρας του ψεύδους, οπραγματικός μας εχθρός, η απείρωςεξελιγμένη και αποτελεσματική παγκόσμιαμυστική υπηρεσία, ο αρχηγός της διαπλοκήςτου πνεύματος και του σώματος ,τουαρρωστημένου και ακόρεστου εγωισμού,χτυπάει, πρωτίστως το ράσο. Τον επίσκοπο,το μοναχό, τον απλό παπά του χωριού.Καιπολλές φορές βρίσκει ευήκοα αυτιά... Όχιπολλά, αλλά αρκετά για να τροφοδοτήσουντο καθημερινό τηλεοπτικό Κολοσσαίομας. Παίσιε, Γεώργιε, Φανούριε, Ηλία,Αρσένιε, Γαβριηλία, Κοσμά, Μιχαήλ, μημας ξεχνάτε και ελάτε τώρα κοντά μας. Οπόλεμος μαίνεται και ο "άρχων" τουκόσμου τούτου πεινάει και θέλει σάρκακαι αίμα».

Γενικώς,ο Θεός να βάλει το χέρι του. Μια νύχτα-μάλλον με πανσέληνο- ο ΣταμάτηςΣπανουδάκης.

«Πόσα θέλετε να μαςτρελάνετε... Μιλάτε λες και μας παραδώσατεφλουρί κωνσταντινάτο».

Ουπουργός Μεταφορών ΚώσταςXατζιδάκηςσε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κλαίνε μεμαύρο δάκρυ για το «αιφνίδιο»τέλος της Ολυμπιακής.

«Σήμερα το πρωίάνοιξα το Ίντερνετ και είδα ότι οιΑμερικανοί φίλοι μας λένε πως θασυνεχίσουν να παρέχουν βοήθεια σε Ρώσουςδασκάλους, γιατρούς, επιστήμονες,συνδικαλιστές και δικαστές .Αυτό τοτελευταίο σημείο είναι πραγματικάαπίστευτο. Τί εννοούν; Θα ταϊσουν τουςδικαστές μας; Θα υποστηρίξουν τηδιαφθορά;».

Ο Ρώσοςπρόεδρος Ντιμίτρι Μεντβέντεφ αντιδράστην ύποπτη καλωσύνη των ξένων. 

«Καλούν(το κοινό) σε διεφθαρμένεςπεποιθήσεις, σίγουρα είναι επιτρεπτόνα τους σκοτώσουμε».

ΚαλωσήλθεςΜεσαίωνα! Ο σεΐχης Σαλέχ αλ-Λιχεντάν, πρόεδρος του ΑνωτάτουΔικαστηρίου της Σαουδικής Αραβίας ζητάτο θάνατο των παραγωγών τηλεοπτικώνπρογραμμάτων.

«Αισθάνομαιένοχος που δεν έλαβα τα αναγκαία μέτρασε αυτή την υπόθεση. Αποφάσισα ναπαραιτηθώ, λαμβάνονταςυπόψη το μεγάλο κοινωνικό αντίκτυποπου είχε το σκάνδαλο με το μολυσμένορύζι».

ΣτηνΙαπωνία ο υπουργός ΓεωργίαςΣεΐτσι Ότα παραιτείται μετά το σκάνδαλομε μολυσμένο ρύζι. Εδώ, βράσε ρύζι...

«Εάν έναςχρηματοοικονομικός οργανισμός έχειεπιχειρηματικές δραστηριότητες στιςΗΠΑ, προσλαμβάνει υπαλλήλους στις ΗΠΑκαι αντιμετωπίζει δυσχέρειες με μηρευστοποιήσιμα βάρη, τότε αυτό έχει τιςίδιες επιπτώσεις στους Αμερικανούςπολίτες με οποιοδήποτε άλλο χρηματοοικονομικόίδρυμα».

Οινονοί του χρήματος. Ο υπουργόςΟικονομικών των ΗΠΑ Χένρι Πόλσον λέειπολύ απλά στους φορολογούμενους ναπληρώσουν τα σπασμένα της κρίσης.

«Όπουείμαι εγώ, δεν είναι ο θάνατος. Όπουείναι ο θάνατος, δεν είμαι εγώ. Γιατί ναφοβόμαστε το θάνατο, αφού δεν υπάρχειποτέ περίπτωση να τον αντιληφθούμε;».

Ασκήσειςθάρρους από τον Ισραηλινόσυγγραφέα Ίρβιν Γιάλομ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ