Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
0
«Μοναδικόςσκοπός αυτών των εταιρειών ήταν ηδιαχείριση και η αξιοποίηση της ακίνητηςπεριουσίας της οικογένειάς μου, ώστενα εξασφαλιστεί κατά το δυνατόν τομέλλον των τεσσάρων παιδιών μου».

Τελικά, οΝίκος Ξανθόπουλος έχει αποικίσει στουποσυνείδητο όλων των Ελλήνων. Ακόμακαι των «εύπορων», όπως ο ΓιώργοςΒουλγαράκης.

«Όλοιθα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καιπερισσότερο όταν επισκεπτόμαστε τιςμονές. Οι μονές Βατοπεδίου εύκολαγίνονται μονές... ναρκοπεδίου».

Ο βουλευτήςτης ΝΔ Σταύρος Δαϊλάκης μνημονεύει τηνιερή «Μύκονο» των υπουργών αυτότο καλοκαίρι.

«Αφούθα πάει στο Ερεβάν, ας τοποθετήσειστεφάνι και στο λεγόμενο "μνημείογενοκτονίας" για να ικανοποιήσει ακόμηπερισσότερο αυτούς που τον προέτρεψανή τον έπεισαν να πάει».

Ο κεμαλιστήςΝτενίζ Μπαϊκάλ ρίχνει τα καρφιά τουπριν την ιστορική επίσκεψη του Γκιουλστην «εχθρική» Αρμενία.

«Ότανσυζητούσα με νοικοκυρές στην Ταϊλάνδηγια τη φτώχια τους, όλες μου απαντούσαν:"Είμαι φτωχή γιατί στην προηγούμενηζωή μου ήμουν κακός άνθρωπος και αυτότώρα είναι το κάρμα μου". Στην Υεμένημου απαντούσαν: "Δεν είμαι φτωχός. Χάρηστον Αλλάχ έχω όλα αυτά τα πράγματα καιδεν χρειάζομαι τίποτε περισσότερο".Στο Μεξικό μού έλεγαν: "Είμαι φτωχόςγιατί οι πλούσιοι με ξεζούμισαν"».

Οιδιαφορετικές κουλτούρες της φτώχιαςαπό το δημοσιογράφο και συγγραφέαΟυίλιαμ Βόλμαν.

«Οικοινωνικές συνθήκες θα μπορούσαν ναοδηγήσουν στο σχηματισμό γενετικάευνοημένων ομάδων -ας πούμε θεωρητικάότι η ζωή στις πόλεις είναι ιδιαιτέρωςαπαιτητική και κάνει τους ανθρώπουςευφυέστερους. Εάν ισχύει αυτό, θαμπορούσαν μέσα σε διάστημα λίγων γενεώννα δημιουργηθούν άνθρωποι που φέρουναυτό το προτέρημα της αστικής ζωής σταγονίδιά τους. Αυτή η υπεροχή απέναντιστους κατοίκους της υπαίθρου θα αποτελούσεμια εξέλιξη εκπληκτική όσο καιανησυχητική».

Σενάριατρόμου και αστικής γονιδιακής υπεροχήςαπό τον κοινωνιολόγο-γιατρό του ΧάρβαρντΝίκο Χρηστάκη.

«Αφούη διαφθορά εκπορεύεται από τα υπουργεία,η μόνη λύση είναι να καταργηθούν και ταλεφτά να μπαίνουν απευθείας στις τσέπεςτων ανθρώπων».

Τα πράγματαείναι πολύ απλά, αρκεί να είσαι ο ΜουαμάρΚαντάφι.

«Προτιμώνα είμαι βλαξ, παρά απατεώνας».

Μια φράσηαρκεί για να περάσεις στην ιστορία... Οβουλευτής της ΝΔ Άκης Γεροντόπουλοςβρήκε τη δική του μετά το μπλέξιμο μετα Μετόχια.

«Τιακριβώς θέλει να επιτύχει αφότου χωρίσειτα ύδατα και θεραπεύσει τον πλανήτη;».

Το cow girlτου ΜακΚέιν Σάρα Πέιλιν σημαδεύει μετο όπλο της ειρωνείας τον Μπάρακ Ομπάμα.

«Είναισκληρό ότι τα αστικά κόμματα δεν έχουνούτε ιερό ούτε όσιο;... Δεν είναι μόνο οισημερινές "αταξίες", τα χθεσινά"πράσινα-μπλε ψηφοδέλτια", οι"καλπογιάννηδες". Αυτά είναι παρωνυχίδες‘μπρος στην κατάσταση που επικρατείστους εργασιακούς χώρους, στουςευρωτρομονόμους. Την όσμωση μεταξύαστικών κομμάτων, επιχειρηματιών, ΜΜΕ».

Η κρυφήγοητεία της μπουρζουαζίας. Από τονΠερισσό η Αλέκα Παπαρήγα βλέπει καθαράτις σκοτεινές διαδρομές.

«Κανείςδεν θα μπορούσε ποτέ να διανοηθεί κατάτη διάρκεια του Φεστιβάλ στο Εδιμβούργοή στην Αβινιόν ο δήμαρχος να διοργανώνειένα άλλο φεστιβάλ. Εκεί θα γελούσε καιτο παρδαλό κατσίκι. Εδώ θεωρείταιαυτονόητο. Αλλά αυτά είναι τα ελληνικάπου θυμίζουν λίγο Οθωμανική Αυτοκρατορία».

Για τονΝικήτα Κακλαμάνη και τις εκδηλώσειςστο Αττικό Άλσος μιλά ο πρόεδρος τουΦεστιβάλ Αθηνών Γιώργος Λούκος.

«Ηκυβέρνηση αποδείχτηκε ένας πολύ κακόςκαι αχάριστος εργοδότης. Δίνουμε κάποιαεπιδόματα ως έξτρα κίνητρο σε όλουςόσοι αποφασίσουν να καταταχθούν στοστρατό για τρία χρόνια. Αν τραυματιστείςκατά τον πρώτο μήνα της παραμονής σουστο Ιράκ, η κυβέρνηση απαιτεί τα χρήματάτης πίσω! Ή το γεγονός ότι για κάποιους-ακατανόητους- λόγους τα στρατεύματακαθίστανται υπεύθυνα για τον εξοπλισμότους. Αν ανατιναχθείς στο πεδίο τηςμάχης και χάσεις το κράνος σου, πρέπεινα το πληρώσεις».

Οι μικρέςλεπτομέρειες ενός πολέμου. Ο βραβευμένοςμε Νόμπελ Λογοτεχνίας καθηγητήςΟικονομίας Τζόζεφ Στρίγκλιτς για τουςανοιχτούς λογαριασμούς της Αμερικής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ