Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
0
«Θέλουμενα μας θυμούνται όπως ήμασταν. Νέους,ενθουσιώδεις, φιλόδοξους».

Ο ΜπιόρνΟυλβάες και ο Μπένι Άντερσον των ΑΒΒΑεξηγούν γιατί δεν ακολουθούν τη μόδατων επανενώσεων.

«Είναιλάιτ πολιτικός και λίγο αφελής. Δενκατάλαβε το τσίρκο που έμπλεξε. Πίσωτου τα συμφέροντα λύνουν και δένουν.Αλλά είναι πολύ καλύτερος από τηναγριεμένη, βιτσιόζα και ζηλότυπηνοικοκυρά, τη Χίλαρι. Το τελευταίο πουθα ήθελες θα ήταν να ηγείται των ΗΠΑ μιακακιασμένη νοικοκυρά. Από την άλλη, οΟμπάμα είναι τόσο μαύρος όσο εσύ κι εγώ.Αν εκλεγεί, θα αποδειχθεί σύντομα πιοδεξιός από τους Ρεπουμπλικάνους».

Ο τραγουδιστήςτων Sex Pistols Τζόνι Ρότεν-Λίντον ρίχνειμαύρο μετ'επαίνων στον Ομπάμα.

«Κανείςδεν υπολογίζει ότι εκτελούμε κοινωνικόέργο, έρχονται σε μας άτομα μη αρτιμελή,με ψυχολογικά προβλήματα. Εμείς διατηρούμετην ελαστικότητα του κοινωνικού ιστού,εξυπηρετώντας τα ψυχοσωματικά τωνανδρών».

Σήκωσε τακόκκινα φανάρια. Η Κατερίνα, εκδιδόμενησε οίκο ανοχής της Αθήνας, διαμαρτύρεταιγια τις συλλήψεις συναδέλφων της.

«Οστρατός πρέπει να φύγει από την πολιτική,το βασικό πρόβλημά μας είναι αυτό... ΗΕλλάδα έλυσε αυτό το πρόβλημα, δίκασετους χουντικούς της. Η Τουρκία δεν τοκατάφερε ακόμη, αλλά θα το κάνει...».

Ο Τούρκοςσυγγραφέας και δημοσιογράφος ΑχμέτΑλτάν στον πόλεμο κατά του χακί.

«Ναεμπιστευτεί κανείς την ελληνικήΔικαιοσύνη που συναγωνίζεται με τηνκυβέρνηση σε έναν αγώνα δρόμου για τοπώς θα κουκουλωθούν οι αποκαλύψεις; ΜιαΔικαιοσύνη που είχε 6,5 μήνες φυλακή τηνΤσέκου, αλλά τον κ. Χριστοφοράκο πουέχει "λαδώσει" όλο το πολιτικό σύστημαδεν τον κάλεσε καν να καταθέσει;»

Ο ΑλέξηςΤσίπρας σε σκέψεις που έχουν κάνειπολλοί.

«Βγήκετην περασμένη εβδομάδα ο κ. Ρουσόπουλοςκαι είπε διάφορες αστειότητες, ότι αυτάτα θέματα εμπίπτουν στον χώρο τηςνομολογίας και είναι νομικό ζήτημα. Ανείναι ποτέ δυνατόν να θεωρεί έναςκορυφαίος υπουργός ότι είναι νομικόζήτημα το αν θα συναλλάσσεται με κλέφτες».

Ο ΣτέφανοςΜάνος ζητά να αποκλειστεί η Siemens απόδιαγωνισμούς του Δημοσίου και σχολιάζειτην αντίδραση της κυβέρνησης.

«Νομίζωότι αυτό που έχουμε σήμερα είναι μιαψευτοκουλτούρα, απίστευτα επιφανειακήκαι καθόλου προκλητική, δεν μας βάζειστη διαδικασία της σκέψης... Η τέχνηείναι ο μοναδικός αντικειμενικόςκαθρέφτης που δείχνει τον κόσμο μαςόπως είναι ή όπως θα έπρεπε να είναι».

Η αναρχικήτης μόδας Βίβιαν Γουέστγουντ «γδύνει»τη σύγχρονη τέχνη.

«Έδωσα όλη μου τη ζωή για να τη μετατρέψω στη σατανική ντίβα που έχει γίνει σήμερα. Δεκαπέντε χρόνια ανέχομαι την εγωιστική της γκρίνια, τα ξεσπάσματα θυμού της, το μέτριο ταλέντο της και την έλλειψη γούστου που τη διακρίνει».

Τα χειρότερα για τη Μαντόνα από τον ίδιο της τον αδελφό Κρίστοφερ Τσικόνε.

«Τογεγονός ότι ο χώρος άνοιξε μόλις μερικέςημέρες αργότερα, δείχνει στην καλύτερητων περιπτώσεων αμέλεια και στη χειρότερηδιαφθορά».

Τα μυστικάτου λόφου. Μας πήρε είδηση και ο ΤζέιμςΜπλαντ που δεν αξιώθηκε να ανέβει στοΛυκαβηττό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ