Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
Λόρι Άντερσον
0
«Έχουμε μια κυβέρνηση με μεγάλη έφεση στα παραμύθια. Κοιτάξτε πώς ανακατασκεύασε πρόσφατα ο Μπους το παραμύθι του για το Ιράκ, με τον σατανικό δικτάτορα και τα όπλα μαζικής καταστροφής. Και τώρα, με τη Χίλαρι και τον Μπαράκ Ομπάμα, έχουμε άλλη μια υπέροχη ιστορία... Η Αμερική είναι ωραίο μέρος για να αφηγείσαι ιστορίες».

Μαθήματα αμερικάνικης ιστορίας από τη Λόρι Άντερσον.

«Έχεις αποφασίσει αυτόνομη και ανεξάρτητη πορεία έξω από τις αποφάσεις του κόμματος. Δεν μπορώ να το δεχτώ».
«Έχασες όλες τις εκλογές. Εγώ θα συνεχίσω να πράττω αυτό που μου επιβάλει η συνείδησή μου. Κάνε ό,τι νομίζεις».

Το τέλος μιας σχέσης. Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Σημίτης σε διάλογο απατημένων συζύγων.

«Τζάμπα ηλεκτρικές συσκευές και οικοσκευές δεν έχω πάρει ποτέ. Ούτε με “μίζες” έχω σχέση ούτε με “δωράκια”. Στην οικοσκευή μου έχω αγοράσει και Miele και Siemens και Pitsos».

Αυτός που τα λέει αυτά είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Εις την συντριπτικήν πλειονοψηφίαν αυτού (ο λαός) καταδικάζει και βδελύσσεται όχι ασφαλώς τα ασθενούντα πρόσωπα, τα οποία εντός της τραγικότητός των προκαλούν άλγος και συμπάθειαν, αλλά την ευτελή πρακτικήν αυτών, η οποία τυγχάνει αποτρόπαιος και εξόχως αποϊεροποιούσα το ανθρώπινον πρόσωπον...»

Ο Πειραιώς Σεραφείμ με τη γλώσσα στο «γύψο» για το γάμο των ομοφυλοφίλων.

«Δεν αποσύρομαι, απλά θέλω μια πιο ήσυχη ζωή... Ο βασικός λόγος που το κάνω είναι ότι είμαι 45 και πιστεύω ότι η ποπ μουσική θα έπρεπε να απευθύνεται στην κουλτούρα των νέων... Δεν θα έπρεπε να είναι ένα τεστ αντοχής».

Επιστροφή στο σπίτι. Ο Τζορτζ Μάικλ ανακοινώνει την απόφασή του να σταματήσει τα live.

«Η εποχή σας τελειώνει... δεν θα μπορέσετε να κάνετε κακό ούτε σε ένα εκατοστό της ιερής γης του Ιράν».

Χαρωπά, ο Πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπους.

«Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα για να βγάλουμε λεφτά. Ήρθαμε για να γλιτώσουμε τη ζωή μας. Η πατρίδα μας ήταν πλούσια. Ζούσαμε σε όμορφα σπίτια, δεν μας έλειπε τίποτα. Φέραμε λεφτά, 11 μαγαζιά ανοίξαμε στο Αιγάλεω που τα έκλεισαν».

Ο κ. Σαμουήλ, μετανάστης από το Ιράκ, απορεί για τη συμπεριφορά αυτών που έχουν στείλει και στρατό στην πατρίδα του.

«Φοβόμαστε ότι επειδή ο Ομπάμα είναι μαύρος με κόμπλεξ κατωτερότητας, αυτό θα τον οδηγήσει να συμπεριφέρεται χειρότερα από τους λευκούς».

Ο Μουαμάρ Καντάφι σε απλά μαθήματα ψυχανάλυσης.

«Οι “χορηγίες” και τα “δώρα” σε πολιτικά πρόσωπα είναι πάγια “πολιτική” της εταιρείας».

Υπάρχει πάντα τρόπος για να πεις με τακτ ακόμη και τα χειρότερα. Τον ξέρει καλά το πρώην αφεντικό της Ζίμενς Μιχάλης Χριστοφοράκος.

«Αισθάνομαι ότι τώρα υπάρχει η ευκαιρία μιας λύσης με αμοιβαίο όφελος για τα δύο μουσεία υπό τη μορφή της πολιτιστικής ανταλλαγής. Συνεπώς, οι εραστές της τέχνης σε όλο τον κόσμο ίσως αποκτήσουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν αυτά τα αριστουργήματα ενωμένα».

Ο Μr Easy Jet Στέλιος Χατζηιωάννου στέλνει επιστολή στο Βρετανικό Μουσείο και στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης ζητώντας να έχουν έναν εποικοδομητικό διάλογο γύρω από τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ