Φήμες πως παραιτείται ο Αχμέτ Νταβούτογλου

Φήμες πως παραιτείται ο Αχμέτ Νταβούτογλου Facebook Twitter
1

Στην αποψινή συνάντηση του Πρωθυπουργού της Τουρκίας με τον Τούρκο Πρόεδρο είναι σήμερα στραμμένα όλα τα βλέμματα, εξαιτίας και της έντονης φημολογίας στον τουρκικό τύπο πως στο συγκεκριμένο ραντεβού ο Αχμέτ Νταβούτογλου θα υποβάλλει την παραίτησή του στον Ερντογάν.

Τις φήμες πυροδότησε περαιτέρω και η αλλαγή της ημερομηνίας της συνάντησης, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη αλλά τελικά επισπεύθηκε για σήμερα το απόγευμα, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το γιατί. Επίσης δεν γνωστοποιηθεί ποια από τις δύο πλευρές ζήτησε να αλλάξει ο χρόνος διεξαγωγής της συνάντησης.

Όπως μεταδίδει η Hurriyet, χθες Τρίτη ο Πρωθυπουργός Νταβούτογλου κατά τη διάρκεια ομιλίας του προς μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος (ΑΚΡ), μεταξύ άλλων, δήλωσε πως "θα απέρριπτε κάθε αξίωμα" ενώ πολλοί σχολίασαν πως η ομιλία του ήταν η πιο σύντομη από όσες έχει κάνει μέχρι σήμερα. "Θα ποδοπατούσα τον εγωισμό μου αν χρειαζόταν και θα απέρριπτα κάθε αξίωμα από το οποίο πολλοί θα θεωρούσαν πως ένας θμητός δεν θα μπορούσε ποτέ να αποχωρήσει" σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM