Νορβηγία: Νεκροί και οι 13 επιβαίνοντες στο ελικόπτερο

Νορβηγία: Νεκροί και οι 13 επιβαίνοντες στο ελικόπτερο Facebook Twitter
0

Και οι 13 επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Νορβηγίας θα πρέπει να θεωρούνται νεκροί, σύμφωνα με πηγές μέσα από την αστυνομία που επικαλείται ημερήσια, τοπική εφημερίδα.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό δύο επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο συνεχίζονταν, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του συντονιστικού κέντρου διάσωσης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν ένας Βρετανός και ένας Ιταλός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι επιβαίνοντες κατάγονταν από τη Νορβηγία.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Νορβηγίας δήλωσε ότι το ελικόπτερο που συνετρίβη ήταν μοντέλο της Eurocopter, σημειώνοντας ότι ο τύπος του ελικοπτέρου, είχε παρουσιάσει προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων, το 2012.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σόρος, ο Μασκ και οι «μεγάλες ιδέες» που προωθούν

LiFO politics / Ο Σόρος, ο Μασκ και οι «μεγάλες ιδέες» που προωθούν

Ο Τζορτζ Σόρος και ο Ίλον Μασκ βάζουν τα λεφτά τους ο καθένας στην προώθηση της δικής του «μεγάλης ιδέας» παγκοσμίως, λέει στο podcast LiFO Politics ο διεθνολόγος και γεωστρατηγικός αναλυτής, Βασίλης Κοψαχείλης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ