Απέτυχε για 2η φορά η εκτόξευση πυραύλου στη Βόρεια Κορέα

Απέτυχε για 2η φορά η εκτόξευση πυραύλου στη Βόρεια Κορέα Facebook Twitter
2

Η Βόρεια Κορέα επιχείρησε για δεύτερη φορά να εκτοξεύσει βαλλιστικό πύραυλο μεσαίου βεληνεκούς και όπως φαίνεται η δοκιμή απέτυχε εκ νέου, ανακοίνωσε σήμερα το νοτιοκορεατικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου στη Σεούλ, ο βορράς εκτόξευσε κατά τα φαινόμενα έναν πύραυλο Μουσουντάν από την περιοχή Γονσάν, στην ανατολική ακτή. Ο πύραυλος "έπεσε μερικά δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευσή του και συνετρίβη καθώς όπως φαίνεται ήταν μια αποτυχημένη δοκιμή".

Σύμφωνα με την Σεούλ, η δοκιμή πραγματοποιήθηκε κατά τα φαινόμενα με πύραυλο Μουσουντάν, βεληνεκούς περισσοτέρων των 3.000 μέτρων. Ο πύραυλος αυτός είναι ο ίδιος τύπος πυραύλου που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε σε άλλη δοκιμή νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM