ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΠΓΔΜ δύο ταχυτήτων- Άδεια η Γευγελή, ασφυκτιά από πρόσφυγες η Ειδομένη

ΠΓΔΜ δύο ταχυτήτων- Άδεια η Γευγελή, ασφυκτιά από πρόσφυγες η Ειδομένη Facebook Twitter
0

Η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδια για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Βικτόρια Νούλαντ, μετά την επίσκεψή της στον καταυλισμό της Ειδομένης, μετέβη στη Γευγελή της ΠΓΔΜ όπου επισκέφθηκε το κέντρο υποδοχής προσφύγων.


Το κέντρο αυτό υποδοχής προσφύγων στην Γευγελή, τις τελευταίες ημέρες είναι σχεδόν άδειο καθώς εκεί βρίσκονται μόλις 11 μετανάστες, αφού η ΠΓΔΜ από την περασμένη Δευτέρα δεν επιτρέπει τη διέλευση προσφύγων από την Ειδομένη.


Η κ. Νούλαντ συναντήθηκε στη Γευγελή με τον αρχηγό της αστυνομίας της ΠΓΔΜ Γκοράντσε Σάβοφσκι, με τον οποίο εξέτασε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τους πρόσφυγες στην περιοχή και τις ανθρωπιστικές πτυχές της προσφυγικής κρίσης, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της ΠΓΔΜ.


Μετά την ολοκλήρωση της σύντομης επίσκεψής της στη Γευγελή, κ. Νούλαντ αναχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM