Κωνσταντινούπολη: H ακροαριστερή οργάνωση «DHKP-C» πίσω από τη σημερινή επίθεση

Κωνσταντινούπολη: H ακροαριστερή οργάνωση «DHKP-C» πίσω από τη σημερινή επίθεση Facebook Twitter
φωτό αρχείου
0

Η ακροαριστερή οργάνωση DHKP-C ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με όπλα και μια χειροβομβίδα εναντίον ενός λεωφορείου της τουρκικής αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη, κατά την οποία σκοτώθηκαν οι δύο δράστριες.

Η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη με ανακοίνωση που ανάρτησε σε ιστότοπο που πρόσκειται στο Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα- Μέτωπο (DHKP-C).

«Σας χαιρετίζουμε εσάς, τις δύο γενναίες πολεμίστριές μας που σηκώσατε στους ώμους σας τον αγώνα για την απελευθέρωση του λαού», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SZA ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ TROLLING HATER ΚΟΣΤΟΣ

Διεθνή / SZA: Αγόρασε το έργο καλλιτέχνη που δεχόταν διαδικτυακό trolling - «Το να είσαι hater κοστίζει ακριβά»

Η τραγουδίστρια του Good Days, είδε πρόσφατα ένα σχόλιο στο διαδίκτυο, στο οποίο ένας χρήστης επέκρινε τα πολύχρωμα γλυπτά ενός καλλιτέχνη, που απεικονίζουν ζώα φτιαγμένα από μπαλόνια και αποφάσισε να παρέμβει
THE LIFO TEAM