Κωνσταντινούπολη: H ακροαριστερή οργάνωση «DHKP-C» πίσω από τη σημερινή επίθεση

Κωνσταντινούπολη: H ακροαριστερή οργάνωση «DHKP-C» πίσω από τη σημερινή επίθεση Facebook Twitter
φωτό αρχείου
0

Η ακροαριστερή οργάνωση DHKP-C ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με όπλα και μια χειροβομβίδα εναντίον ενός λεωφορείου της τουρκικής αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη, κατά την οποία σκοτώθηκαν οι δύο δράστριες.

Η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη με ανακοίνωση που ανάρτησε σε ιστότοπο που πρόσκειται στο Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα- Μέτωπο (DHKP-C).

«Σας χαιρετίζουμε εσάς, τις δύο γενναίες πολεμίστριές μας που σηκώσατε στους ώμους σας τον αγώνα για την απελευθέρωση του λαού», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM