Στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε η Γιόκο Όνο

Στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε η Γιόκο Όνο Facebook Twitter
1

Η Γιόκο Ονο, η χήρα του Τζον Λένον, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην περιοχή της Νέας Υόρκης με σοβαρά συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της γρίπης, δήλωσε ο εκπρόσωπός της Ελιοτ Μιντς.

 Ο Μιντς διέψευσε δημοσιεύματα ότι η 83χρονη Ονο υπέστη εγκεφαλικό ή οξύ καρδιακό επεισόδιο και δήλωσε ότι πιθανόν θα πάρει πολύ σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Έκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας είπε ένα ασθενοφόρο κλήθηκε στην πολυκατοικία της Ono στην 72η οδό, στο Central Park West, στο Μανχάταν γύρω στις 9 μ.μ. την Παρασκευή.

 

Η Ono ζει στο κτίριο των πολυτελών διαμερισμάτων στο Upper West Side του Μανχάταν από το 1973. Ο Lennon πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μπροστά από αυτό το κτίριο, το Δεκέμβριο το 1980.

Η καλλιτεχνική καριέρα της Όνο διήρκεσε περισσότερο από πέντε δεκαετίες. Πέρυσι, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη τίμησε την προσφορά της οργανώνοντας την έκθεση "Yoko Ono: One Woman show, 1960-1971", με πρώιμα έργα της που δείχνουν πώς οι ιδέες της επηρέασαν την εξέλιξη της τέχνης στην πόλη στη δεκαετία του 1960.

Η Όνο, εκτός από εικαστική καλλιτέχνις, είναι μουσικός και κινηματογραφίστρια. Είχε χαρακτηριστεί κάποτε από τον Λένον ως "η πιο διάσημη άγνωστη καλλιτέχνις του κόσμου, που όλοι ξέρουν το όνομά της αλλά κανείς δεν ξέρει τι κάνει".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ