ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Στους 42 οι νεκροί από τον τυφώνα στα νησιά Φίτζι

Στους 42 οι νεκροί από τον τυφώνα στα νησιά Φίτζι Facebook Twitter
0

Ο απολογισμός του πλήγματος του κυκλώνα Ουίνστον στα νησιά Φίτζι αυξήθηκε στους 42 νεκρούς, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

«Έχουν επιβεβαιωθεί 42 θάνατοι, οι υπηρεσίες διάσωσης συνεχίζουν να αναπτύσσουν μονάδες για να βοηθήσουν τους πληγέντες σε όλα τα Φίτζι», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νταν Γκαβίντι σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Στους 42 οι νεκροί από τον τυφώνα στα νησιά Φίτζι Facebook Twitter

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου για την περιοχή του Ειρηνικού, τον Άχμαντ Σάμι, ο απολογισμός εξελίσσεται βάσει των πληροφοριών που φθάνουν από τις πιο απομονωμένες περιοχές.

Στους 42 οι νεκροί από τον τυφώνα στα νησιά Φίτζι Facebook Twitter

Ο Ουίνστον, ο οποίος συνοδευόταν από ανέμους ταχύτητας 325 χιλιομέτρων την ώρα, κατέστρεψε τη νύχτα της 20ής προς 21η Φεβρουαρίου σπίτια, υποδομές και καλλιέργειες και ανάγκασε χιλιάδες τρομοκρατημένους κατοίκους να σπεύσουν σε καταφύγια εκτάκτου ανάγκης.

Αυτός ήταν ο πρώτος κυκλώνας κατηγορίας 5 που έχει πλήξει τα Φίτζι, μια νησιωτική χώρα που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό κι έχει 900.000 κατοίκους.

0

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα έρευνα: Οι νεαρές γυναίκες δηλώνουν όλο και λιγότερο αποκλειστικά ετεροφυλόφιλες

Διεθνή / Νέα έρευνα: Οι νεαρές γυναίκες δηλώνουν όλο και λιγότερο αποκλειστικά ετεροφυλόφιλες

Η αποκλειστική ετεροφυλοφιλία χάνει το παλιό της αυτονόητο για τις νεαρές γυναίκες: νέα έρευνα δείχνει θεαματική μετατόπιση στην έλξη, στις σχέσεις και στη σεξουαλική ταυτότητα.
THE LIFO TEAM
Η ισπανική δεξιά θέλει να ξαναβάλει γιατρούς και ψυχολόγους ανάμεσα στα τρανς άτομα και στα χαρτιά τους

Διεθνή / Η ισπανική δεξιά θέλει να ξαναβάλει γιατρούς και ψυχολόγους ανάμεσα στα τρανς άτομα και στα χαρτιά τους

Τρία χρόνια μετά την ψήφιση του νόμου για τα τρανς δικαιώματα, η ισπανική δεξιά θέλει να ξανακάνει την ταυτότητα φύλου υπόθεση φακέλου, γνωμάτευσης και έγκρισης.
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

Διεθνή / Ιταλία: Επιχειρηματίας και μέλος ακροδεξιού κόμματος χτύπησε μετανάστη και ανέβασε το βίντεο στα social media

«Λαμβάνουμε αποστάσεις από τέτοιου είδους γεγονότα, η αυτοδικία δεν αποτελεί την σωστή επιλογή» είπε ο δήμαρχος της πόλης όπου έγινε η ρατσιστική επίθεση
THE LIFO TEAM
Η Διεθνής Αμνηστία έβαλε το κέντρο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στη λίστα οργανώσεων «κατά των δικαιωμάτων»

Διεθνή / Η Διεθνής Αμνηστία έβαλε το κέντρο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στη λίστα οργανώσεων «κατά των δικαιωμάτων»

Το Beira’s Place, το κέντρο υποστήριξης γυναικών που έχουν υποστεί σεξουαλική βία, το οποίο ίδρυσε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, συμπεριλήφθηκε σε νέα έκθεση για το κίνημα που επιχειρεί να περιορίσει τα δικαιώματα γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπων.
THE LIFO TEAM