ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Διακόπηκαν οι ειρηνευτικές συνομιλίες για το συριακό στη Γενεύη

Διακόπηκαν οι ειρηνευτικές συνομιλίες για το συριακό στη Γενεύη Facebook Twitter
0

Δύο μόλις μέρες μετά την έναρξη των συνομιλιών μεταξύ του προέδρου της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ και της αντιπολίτευσης, οι συζητήσεις διακόπηκαν για λόγους που δεν έχουν επισήμως γίνει γνωστοί.

Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Συρία Σταφάν ντι Μιστούρα δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες γα την αιτία που οδήγησε στη συγκεκριμένη εξέλιξη και αρκέστηκε στο να δηλώσει πως υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει.

«Διαπιστώσαμε ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε την επόμενη βδομάδα, τόσο μεταξύ μας, όσο και για την προσέγγιση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης», τόνισε ο ντι Μιστούρα και παραδέχτηκε ότι υποτίμησαν την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στις εμπλεκόμενες δυνάμεις. «Δεν είμαι απογοητευμένος. Πρέπει όμως να είμαστε καθοριστικοί και ρεαλιστές», συμπλήρωσε.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ