Αφγανιστάν: Το 5χρονο αγοράκι με την αυτοσχέδια φανέλα του Μέσι θα συναντήσει τον ποδοσφαιρικό ήρωά του

Αφγανιστάν: Το 5χρονο αγοράκι με την αυτοσχέδια φανέλα του Μέσι θα συναντήσει τον ποδοσφαιρικό ήρωά του Facebook Twitter
0

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες, η δημοσίευση της φωτογραφίας ενός πιτσιρικά να φοράει μία αυτοσχέδια φανέλα του Μέσι με το 10 στην πλάτη, έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Η φωτογραφία πρωτοεμφανίστηκε σε ορισμένα τουρκικά blogs με διάφορες, μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, να αναφέρουν πως το παιδί κατάγεται από την επαρχία του Ντοχούκ στο Ιράκ, η οποία σπαράσσεται από τον πόλεμο. Τα νέα διαδόθηκαν γρήγορα μέσω των social media, και η αναζήτηση του πιτσιρικά μετατράπηκε σε ενός είδους εκστρατεία προκειμένου να εντοπιστεί και να του δοθεί μία πραγματική φανέλα.

Πριν από λίγες μέρες η ταυτότητα που πιτσιρικά αποκαλύφθηκε. Πρόκειται για τον 5χρονο Murtaza Ahmadi από την περιοχή Jaghori του Αφγανιστάν.

Ο μικρός που παρά τις δυσκολίες, δεν έχει χάσει την αθωότητα του και συνεχίζει να ονειρεύεται, θα έχει τη σπάνια ευκαιρία να δει από κοντά το ίνδαλμά του.

Το Σάββατο, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της χώρας επιβεβαίωσε μέσω δημοσίευσής της ότι σχεδιάζει να κανονίσει μία συνάντηση με του Μέσι με τον Murtaza.

Αφγανιστάν: Το 5χρονο αγοράκι με την αυτοσχέδια φανέλα του Μέσι θα συναντήσει τον ποδοσφαιρικό ήρωά του Facebook Twitter

« Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Αφγανιστάν επικοινώνησε με τον Λιονέλ Μέσι, τον αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, και σύντομα θα οργανώσει μία συνάντηση με τον Murtaza», έγραφε η ανακοίνωση της ομοσπονδίας. Εκπρόσωπος της AFF επιβεβαίωσε την είδηση στο πρακτορείο ειδήσεων EFE.

Περισσότερες πληροφορίες για το πότε ή το που θα γίνει η συνάντηση δεν έγιναν γνωστές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ