LIVE!

Μια γυναίκα στην Ινδία ισχυρίζεται πως τραυματίστηκε από παγωμένα περιττώματα που έπεσαν από αεροπλάνο

Μια γυναίκα στην Ινδία ισχυρίζεται πως τραυματίστηκε από παγωμένα περιττώματα που έπεσαν από αεροπλάνο Facebook Twitter
1

Μια 60χρονη γυναίκα από την Ινδία φέρεται να τραυματίστηκε από παγωμένα ανθρώπινα περιττώματα που είχαν το μέγεθος μπάλας και έπεσαν από τον ουρανό. Ακούγεται σαν σατιρική είδηση ή φάρσα, αλλά σύμφωνα με τον Ιndependent και εκτενές ρεπορτάζ στους Times της Ινδίας το απίθανο περιστατικό μάλλον συνέβη και ίσως υπάρχει και εξήγηση.

Η Rajrani Gaud, η οποίοα ζει στο χωριό Aamkhoh στην περιοχή Sagar της Ινδίας, ήταν τυχερή που απλά τραυματίστηκε και δεν έχασε τη ζωή της από τη στερεή μάζα των παγωμένων περιττωμάτων και ούρων που προσγειώθηκαν στην άκρη ενός σπιτιού.

Οι ειδικοί λένε ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για την προέλευση του κατεψυγμένου κομματιού αλλά το πιθανότερο είναι κάποια τουαλέτα αεροπλάνου να υπέστη διαρροή και από εκεί να δημιουργήθηκε το απόβλητο που πάγωσε και άρχισε την απότομη προσγείωση του στη γη.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στους The Times of India πως ήταν λίγα μέτρα μακριά από τη συντριβή και είδε όλο το περιστατικό ενώ η εφημερίδα δημοσίευσε και το κομμάτι στα χέρια δύο αντρών.

Μια γυναίκα στην Ινδία ισχυρίζεται πως τραυματίστηκε από παγωμένα περιττώματα που έπεσαν από αεροπλάνο Facebook Twitter

"Τα παιδιά και οι χωρικοί είδαν την πτώση και στη συνέχεια ακούσαμε τις κραυγές της γυναίκας. Τρέξαμε προς το σπίτι και την μεταφέραμε στο νοσοκομείο," αναφέρει η μαρτυρία του δασκάλου. "Η σφαίρα πάγου προσέκρουσε αρχικά στην οροφή και μετά αναπήδησε και χτύπησε τη γυναίκα" αναφέρουν μαρτυρίες.

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ινδίας δεν θεωρεί το περιστατικό αρκετά σοβαρό για να κάνει έρευνα, αλλά ανεξάρτητοι ντόπιοι ερευνητές προσπαθούν μόνοι να λύσουν το μυστήριο. Αντίστοιχα περιστατικά όπου ανθρώπινα απόβλητα πέφτουν από αεροπλάνα είναι σπάνια, αλλά έχουν συμβεί.

"Μερικές φορές, η δεξαμενή συγκράτησης ή ο σωλήνας αποχέτευσης αντιμετωπίζει διαρροή. Εάν αυτό συμβαίνει σε μεγάλο υψόμετρο, το νερό θα παγώσει μόλις χτυπήσει έξω τον αέρα," αναφέρει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στη MailOnline. Ωστόσο σημειώνουν πως το πιθανότερο είναι το κομμάτι να λιώσει και να διαλυθεί πολύ πριν φτάσει στο έδαφος.

1

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: Θα μιλήσω με Πούτιν και Ζελένσκι τη Δευτέρα, ο πόλεμος αυτός δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει ποτέ

Διεθνή / Τραμπ: Θα μιλήσω με Πούτιν και Ζελένσκι τη Δευτέρα, ο πόλεμος αυτός δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει ποτέ

«Να σταματήσει το λουτρό αίματος που σκοτώνει χιλιάδες Ρώσους και Ουκρανούς στρατιώτες» γράφει - Η ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου για το Ουκρανικό
LIFO NEWSROOM
«Άρματα του Γεδεών»: Η Νέα μεγάλη επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα - Πάνω από 250 νεκροί

Διεθνή / «Άρματα του Γεδεών»: Νέα μεγάλη επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα - Πάνω από 250 νεκροί

Το Ισραήλ ξεκίνησε την επιχείρηση «Άρματα του Γεδεών» στη Γάζα με στόχο την εξάλειψη της Χαμάς και την απελευθέρωση ομήρων - Πάνω από 250 νεκροί - Προειδοποίηση ΟΗΕ για εθνοκάθαρση
LIFO NEWSROOM
Πορτογαλία σε πρόωρες εκλογές: Υπό πίεση ο Πρωθυπουργός Μοντενέγρο – Αβεβαιότητα για την επόμενη κυβέρνηση

Διεθνή / Πορτογαλία σε πρόωρες εκλογές: Υπό πίεση ο Πρωθυπουργός Μοντενέγρο – Αβεβαιότητα για την επόμενη κυβέρνηση

Η Πορτογαλία ψηφίζει ξανά μέσα σε τρία χρόνια, με φόντο κατηγορίες κατά του πρωθυπουργού Μοντενέγρο και άνοδο της ακροδεξιάς. Ποια κόμματα προηγούνται και γιατί η επόμενη μέρα είναι αβέβαιη.
LIFO NEWSROOM
Αδιέξοδο στις συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας: Οι απαιτήσεις της Μόσχας και η πιθανότητα συνάντησης Πούτιν-Ζελένσκι

Διεθνή / Αδιέξοδο στις συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας: Οι απαιτήσεις της Μόσχας και η πιθανότητα συνάντησης Πούτιν-Ζελένσκι

Οι Ρώσοι ζήτησαν την απόσυρση των ουκρανικών στρατευμάτων και διεθνή αναγνώριση των κατεχόμενων περιοχών για εκεχειρία - Τι απάντησε η Ουκρανία και ποιες οι προϋποθέσεις για ενδεχόμενη συνάντηση Πούτιν-Ζελένσκι
LIFO NEWSROOM
Πολωνία: Ο Τουσκ δηλώνει ότι Ρώσοι χάκερ επιτέθηκαν σε ιστοσελίδες του κόμματός του πριν από τις προεδρικές εκλογές

Διεθνή / Πολωνία: Ο Τουσκ δηλώνει ότι Ρώσοι χάκερ επιτέθηκαν σε ιστοσελίδες του κόμματός του πριν από τις προεδρικές εκλογές

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πιθανή αναμέτρηση μεταξύ του Ραφάλ Τρζασκόφσκι, φιλελεύθερου δημάρχου της Βαρσοβίας, και του Καρόλ Ναβρότσκι, συντηρητικού ιστορικού που στηρίζεται από το κόμμα Νόμος και Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM