Νεκρός ο τρομοκράτης Αμπααούντ

Νεκρός ο τρομοκράτης Αμπααούντ Facebook Twitter
0
Νεκρός ο τρομοκράτης Αμπααούντ Facebook Twitter

Ο βέλγος τζιχαντιστής Αμπααούντ Αμπντελχαμίντ ο οποίος θεωρείται ο "εγκέφαλος" των επιθέσεων στο Παρίσι, σκοτώθηκε κατά την επιδρομή της γαλλικής αστυνομίας στο Σεν-Ντενί. Το πτώμα του Abaaoud βρέθηκε στις έρευνες στο κτίριο της οδού Corbillon.

Νεκρός ο τρομοκράτης Αμπααούντ Facebook Twitter

Ο 27χρονος πέθανε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που έλαβε χώρα στο Σεν Ντενί. Ο Abaaoud αναγνωρίστηκε από τα δαχτυλικά του αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις αρχές το σώμα του ήταν γεμάτο σφαίρες. Το  γραφείο του Γάλλου Εισαγγελέα ανακοινώθηκα πως αρχικά θεωρούσαν πως βρίσκεται στη Συρία αλλά οι Γάλλοι αξιωματούχοι που διεξήγαγαν εδώ και καιρό έρευνες σχετικές ήταν βέβαιοι πως είχε καταφέρει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

"Η αναγνώριση των σορών πήρε πολύ περισσότερο από όσο υπολογίζαμε, καθώς ολόκληρος ο τρίτος όροφος του κτιρίου στην οδό Corbillon κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής", δήλωσε ο Georges Salinas, επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM