Σύριγγες και βελόνες στα δωμάτια των τρομοκρατών

Σύριγγες και βελόνες στα δωμάτια των τρομοκρατών Facebook Twitter
0

Βίντεο ντοκουμέντο από τα δύο δωμάτια του ξενοδοχείου στα οποίο έμειναν πριν την επίθεση οι δράστες των πολύνεκρων χτυπημάτων του Παρισιού δημοσιεύει σήμερα η γαλλικής Le Point.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Alfortville και οι τρομοκράτες έφτασαν εκεί 2 μέρες πριν το χτύπημα. 

Σύμφωνα με το Le Point οι αστυνομικοί έχουν βρει στο δωμάτιο σύριγγες και βελόνες τις οποίες η αστυνομία έχει στείλει για ανάλυση προκειμένου να εξακριβωθεί αν χρησιμοποιήθηκαν για λήψη ναρκωτικών από τους δράστες ή αν ήταν σύνεργα για τη δημιουργία των βομβών. Μεταξύ των άλλων ευρημάτων είναι και οι συσκευασίες από το φαγητό. Την κράτηση για τα δωμάτια είχε κάνει ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, μέσω της δικής του πιστωτικής κάρτας.

Μαρτυρίες που επικαλείται και η Le Point, ανέφεραν πως κάποιοι έχουν αναφέρει πως είχαν δει τους τρομοκράτες πριν το χτύπημα στο Μπατακλάν και πως η όψη τους έδειχνε πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών.


Exclusivité Le Point.fr - Attentats de Paris... από LePoint

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ NEW YORK TIMES

Διεθνή / New York Times: Το Πεντάγωνο βλέπει αυξανόμενη απειλή κατασκοπείας από το Ισραήλ

Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έχει αυξήσει την αξιολόγηση απειλής αντικατασκοπείας στο υψηλότερο επίπεδό της και εκτιμάται ότι το Ισραήλ έχει παρακολουθήσει τις αμερικανικές διαπραγματεύσεις με το Ιράν
THE LIFO TEAM